سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آزادی ۳۳ نفر از زندانیان مهریه در همدان

معاون قضایی دادگستری کل کشور در استان همدان گفت:تاکنون ۳۳ نفر از زندانیان مهریه در استان آزاد شدند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، داریوش خانجانی، معاون قضایی دادگستری کل کشور در استان همدان از وجود ۱۴۳ زندانی مهریه در استان خبر داد و گفت: بر اساس اطلاعات ثبت شده در استان ۴۸ زندانی تنها به علت مهریه در حال گذراندن دوران محکومیت هستند و سایر افراد نیز در کنار عدم توانایی پرداخت مهریه جرم‌های دیگری را مرتکب شده‌اند.

وی ادامه داد: در گذشته برای پرداخت مهریه، اصل بر تمکن مالی بود، اما در حال حاضر بر اساس قوانین جدید، اصل بر اعسار زوج شناخته شده مگر اینکه زوجه خلاف آن را در دادگاه اثبات کند.

معاون قضایی دادگستری کل کشور در استان همدان با بیان اینکه در راستای پیروی از دستورات رئیس قوه قضائیه در حال حاضر تنها ۱۵ نفر در حال گذراندن دوره محکومیت خود در زندان هستند، گفت: براساس قوانین اصلاح شده، در روز‌های آینده شاهد آزادی ۱۵ زندانی دیگر نیز هستیم.

انتهای پیام/ب

آزادی زندانیان مهریه در همدان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.