سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس مرکز تحقیقات و بیماری‌های گوارش و کبد استان قم:

هشدار؛ کبد چرب ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

قدیر گفت: در برخی موارد درمان نشدن به موقع کبد چرب ریسک ابتلا به سرطان کبد را افزایش می‌دهد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا قدیر رئیس مرکز تحقیقات و بیماری‌های گوارش و کبد استان قم اظهار داشت: تشخیص به موقع سرطان گوارش در درمان موثر آن بسیار حائز اهمیت است و در برخی مواقع این مسئله می‌تواند سبب بهبودی کامل بیمار شود.

وی افزود: توجه به علائم خطر در بیماری سرطان بسیار مهم است و افراد باید در اسرع وقت به عواملی مانند دل درد، کاهش وزن ناگهانی، سیاه شدن مدفوع و کم خونی  توجه داشته باشند و به پزشک مراجعه کنند.

رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد استان قم در ادامه گفت: سرطان معده، روده، پانکراس و کبد از جمله سرطان‌های گوارش بوده که تشخیص به موقع آن می‌تواند کمک قابل توجهی به بیمار کرده و به طور کلی می‌تواند آن را عاری از سرطان می‌کند.

مهمترین علل ابتلا به سرطان‌ گوارش

قدیر گفت: مهمترین علل ابتلا به سرطان‌های گوارش زندگی ناسالم و عدم تحرک و ورزش است، به طوری که مصرف غذا‌هایی همچون فست‌فود، نوشابه‌های گازدار و غذا‌های پرچرب ریسک ابتلا به سرطان‌های گوارش را چندین برابر می‌کند.

وی بیان داشت: کبد چرب نیز باید درمان آن مورد توجه قرار گیرد چرا که گاهی مواقع این مسئله می‌تواند ریسک ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد، همچنین استعمال دخانیات و عدم کنترل دیابت ریسک ابتلا به سرطان پانکراس را بیشتر می‌کند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی قم یادآوری کرد: تغییر شیوه زندگی مصرف غذا‌های سالم همچون انواع سبزی و میوه‌ها و استفاده از مواد غذایی ارگانیک در کنار ورزش و تحرک عوامل مهمی در پیشگیری از سرطان‌های گوارش به شمار می‌روند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.