سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کنکور ۹۸/ کنکوری‌ها در طول روز چه قدر غذا بخورند؟

دریافت غذا‌های سنگین و پر چرب می‌تواند با بروز اختلالات گوارشی و سوءهاضمه، تمرکز فرد را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب می‌آید.

در واقع کنکور را می‌توان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم می‌زند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.

روش درست مطالعه برای کنکور، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوری‌ها را تار و مار می‌کند


برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساخته‌اید و می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوری‌ها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

برای داشتن تمرکز بالا نیاز به خوردن بیشتر است؟

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد:  بر طبق یکی از باورهای رایج و البته غلط در بین برخی خانواده‌های کنکوری، تصور می‌شود برای داشتن تمرکز بالا باید زیادتر خورد؛ در حالی که برای افزایش قدرت یادگیری به دریافت کالری بیشتر نیاز نیست.

وی ادامه داد: دریافت غذا‌های سنگین و پر چرب به اختلالات گوارشی و سوءهاضمه در فرد منجر خواهد شد که بروز این مشکل، تمرکز فرد را نه تنها افزایش بلکه کاهش نیز می‌دهد.

این متخصص تغذیه بیان کرد: گرچه میزان نیاز به گلوکز به عنوان تنها منبع انرژی سلول‌های مغزی در زمان مطالعه بالا می‌رود، اما این نیاز به حدی نیست که در باور عمومی جا افتاده است؛ متاسفانه داوطلبان کنکور با این تصور غلط در دوران مطالعه را به پرخوری می‌آورند که این امر در کنار بی تحرکی این دوران اضافه وزن و چاقی را برای آن‌ها به ارمغان خواهد آورد و می‌تواند برایشان دردسرساز شود.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ در فصل امتحانات نهایی چگونه برای کنکور درس بخوانیم؟


رحمانی گفت: بی تحرکی در این روز‌ها می‌تواند مشکلات گوارشی از جمله یبوست را در این افراد ایجاد می‌کند؛ وجود این مشکلات می‌تواند تمرکز فرد را برهم بزند و در نتیجه در فراگیری این افراد تاثیرگذار باشد، به همین دلیل به دانش آموزان کنکوری برای عدم ایجاد اینگونه مشکلات در این روز‌ها توصیه می‌شود که پیاده روی را در برنامه روزانه خود قرار دهند و علاوه بر این، روزانه به مقدار مناسب یعنی بین پنج تا هشت لیوان آب بنوشند و از میوه و سبزیجات حاوی فیبر در طول روز استفاده کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۳۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۸
من ک فعلا ۲۴ روزه در طول روز چیزی نخوردم و کنکوری هم هستم !
ناشناس
۱۲:۴۳ ۰۷ خرداد ۱۳۹۸
انشاالله روزی از شر این امتحان راحت بشیم.
ناشناس
۱۲:۲۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۸
الان که ماه رمضونه