سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امتحانات نهایی ۹۸/ ۵ روش کاربردی برای کسب نمرات بالا در امتحانات نهایی

یک مشاور تحصیلی به تشریح چند ترفند برای موفقیت در امتحانات نهایی پرداخت که به کمک آنها می‌توان نمره بالایی کسب کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به خرداد ماه که می‌رسیم، تب امتحانات پایان ترم در بین دانش آموزان حسابی داغ می‌شود، پدر و مادر‌ها تلاش خود را به کار می‌گیرند تا فرزندانشان در محیطی آرام و به دور از تنش مطالعه کنند، اما با این حال بسیاری از دانش آموزان دچار استرس‌ می‌شوند.

امتحانات پایان ترم با اینکه از هفت سالگی تا ۱۸ سالگی همراه دانش آموز است، اما  همواره آنها را دچار استرس‌ می‌کند، وجود این تنش‌ها طبیعی بوده و جالب است که با گذشت سال‌ها نه تنها این استرس کاهش نمی‌یابد بلکه هر ساله بیشتر می‌شود و دلیل آن هم حساس شدن شرایط  و دشوار شدن درس‌هاست که بسیاری از دانش آموزان را گرفتار می‌کند.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ کتاب کمک درسی چه تاثیری در قبولی کنکور دارد؟


روش درست مطالعه، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، هدفمندی، دوری از استرس و اضطراب، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و  مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که باید در طول دوران مطالعه مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.

خوب است بدانید امتحانات پایان ترم را می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی پشت سر گذاشت و با خیال راحت برای سال تحصیلی جدید آماده شد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه امتحانات شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش‌های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

دانش آموزان باید آمادگی رو به رو شدن  با سوالات سخت را داشته باشند

پویا علاالدینی شورمستی روانشناس و مشاور در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در امتحانات تشریحی یکی از اشتباه‌ترین کار‌ها عجله است، بر خلاف امتحان تستی که شاید زمان به اندازه کافی در دسترس نباشد در امتحانات تشریحی به اندازه کافی زمان داریم، پس به هیچ عنوان نباید عجله کرد و زمانی که سوالات را پاسخ دادیم با حوصله آن‌ها را تصحیح کنیم و به خود نمره دهیم.

وی بیان کرد: برای پاسخگویی به سوالات امتحانی تکنیک‌ها و اصولی وجود دارد که می‌تواند شما را در کسب نتیجه مطلوب کمک کند؛ یادتان باشد تا زمانی که مفهوم سوال را درک نکنید نمی‌توانید جواب کامل و درستی به آن بدهید.

این روان‌شناس و مشاور ادامه داد: یکی از روش‌های مناسب برای قبولی در امتحانات و پاسخ به سوالات تشریحی این است که قبل از نوشتن جواب سوالات، تمام سوال‌ها را یکبار بخوانید؛ با انجام این کار می‌توانید درک درستی از وضعیت امتحان در ابتدای کار بدست آورید و متوجه می‌شوید چه سوالاتی از نظر شما آسان و یا سخت هستند و چه سوالاتی نمی‌توانید پاسخ دهید تا وقت کمتری صرف آنها کنید.

علاالدینی شورمستی اظهار کرد: دانش آموزان نباید بعد از امتحانات با دوستان و هم کلاسی‌های خود در مورد امتحان بحث کنند زیرا کاری اشتباه است؛ آنها باید بدانند چه خوب و چه بد امتحان تمام شده است و دیگر دسترسی به آن برگه ندارند، پس بهتر است انرژی را برای امتحان بعدی بگذارند؛ مرور امتحان باعث افزایش استرس و اضطراب می‌شود و ممکن است نتیجه امتحان بعدی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.


بیشتر بخوانید: امتحان نهایی ۹۸/ بایدها و نبایدهای استفاده از خوراکی‌ها در ایام امتحانات


این روان‌شناس و مشاور یادآوری کرد: به دانش آموزانی که امتحان دارند توصیه می‌شود میوه بخورند، به سراغ غذا‌های عجیب و غریب که عادت به مصرف آن‌ها دارند، نروند همچنین غذا‌های سرخ کردنی و فست فود نخورند از  خواص مغز‌ها  بهره ببرند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.