سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کنکور ۹۸/ نقش والدین در کاهش استرس کنکوری‌ها

یک مشاور تحصیلی گفت: والدین نقش مؤثری در کاهش افسردگی و اضطراب دانش آموزان دارند و باید آنها را واقع‌بین کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب می‌آید.

در واقع کنکور را می‌توان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم می‌زند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.

روش درست مطالعه برای کنکور، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوری‌ها را تار و مار می‌کند


برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساخته‌اید و می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوری‌ها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

داوطلبان نباید به نتیجه کنکور فکر کنند

سهیل سراج مشاور تحصیلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: والدین نقش مؤثری در کاهش افسردگی و اضطراب دانش آموزان دارند و باید در قدم اول تلاش کنند توهم پزشکی قبول شدن را از داوطلبان بگیرند زیرا آنها باید رشته مورد علاقه خود را شناسایی کنند و کار‌های خود را تنها بر مبنای یک توهم پیش نبرند.

سراج اظهار کرد: یکی از راه‌هایی که دانش‌آموزان می‌توانند با استرس مقابله کنند این است که به نتیجه کنکور فکر نکنند و اهمیت ندهند که پزشکی قبول می‌شوند یا خیر، ذهن داوطلب باید به حضور در آزمون متمرکز باشد و اینکه  به خوبی بتواند به سوالات پاسخ دهد؛ خانواده نقش پررنگی برای ایجاد این طرز تفکر در داوطلب دارد.

این مشاور تحصیلی افزود: داوطلبان آزمون می‌دهند و ممکن است از نتیجه آن خوشحال یا ناراحت شوند، آزمون برای خوشحال و یا ناراحت شدن نیست و تنها برای سنجش است.

وقت‌تان را صرف سوالات سخت نکنید

وی تشریح کرد: داوطلبان در جلسه کنکور اشتباهاتی دارند که قابل جبران نیست و باعث ایجاد افسردگی در آن‌ها می‌شود به طور مثال در زمان آغاز آزمون به سراغ سوالاتی می‌روند که بلد هستند و با دیگر سوالات کاری ندارند و هیچ تلاشی برای پاسخ دادن به آن‌ها نمی‌کنند که این یکی از بزرگترین اشتباهات آن‌هاست.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ در فصل امتحانات نهایی چگونه برای کنکور درس بخوانیم؟


سراج در ادامه بیان کرد: ممکن است در زمان مطالعه  تصور کنید سوالی و یا موضوعی را به خوبی می‌دانید و آن را مطالعه نکنید، به همین دلیل این امکان وجود دارد که در جلسه کنکور مطلب را فراموش کنید چرا که به خوبی  آن را مطالعه نکرده‌اید، از این رو توصیه می‌شود تمام تمرینات را به خوبی انجام دهید.

این مشاور تحصیلی یادآوری کرد: داوطلبان نباید به سوالاتی که پاسخ آنها را نمی‌دانند، جواب دهند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.