وی با تاکید بر حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فنبازار در ساخت قطعات پالایشگاه افزود: هر قطعهای که در فرآیند تولید پالایشگاه به آن نیاز داشتیم با کمک طراحان داخلی، شرکتهای دانش بنیان، پارکهای علمی و فنآوری، فن بازارها و دانشگاهها تولید و سعی شده با کمک مهندسان مجتمع پارس جنوبی این مهم محقق شود.
وی ظرفیت تولید گاز در فازهای دوم و سوم پارس جنوبی بر اساس طراحی اولیه را تولید روزانه ۵۶.۶ میلیون متر مکعب گاز طبیعی دانست و خاطرنشان کرد: تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه میعانات گازی وروزانه ۴۰۰ تن گوگرد از دیگر تولیدات این دو فاز است.
مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه فازهای دوم و سوم سال ۱۳۸۱ وارد مدار تولید شد خاطر نشان کرد: تامین بخشی از گاز صنعتی و شهری، نولید میعانات گازی و گوگرد برای صادرات از اهداف مهم راهاندازی فازهای دوم و سوم پارس جنوبی است.
گرامیشیرازی از بومیسازی ساخت قطعات و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه گاز فاز دوم و سوم پارس جنوبی خبرداد و افزود: ساخت انواع قطعات و تجهیزات شامل، شیرهای کنترلی، اضطراری، قطعات کمپرسور و قطعات پمپها و دیگر تجهیزات پالایشگاه دوم پارس جنوبی توسط شرکتهای داخلی زمینه افزایش تولید گاز در این پالایشگاه را فراهم کرده است.
وی با اشاره به اینکه ساخت و تعویض تجهیزات پالایشگاه دوم پارس جنوبی توسط متخصصان داخلی سبب افزایش تولید شده است خاطر نشان کرد: با بومی سازی ساخت تجهیزات یاد شده در دو مرحله تولید گاز در پالایشگاه دوم مجتمع پارس جنوبی افزایش یافت و سبب افزایش توان تولید روزانه به ۶۰ میلیون متر مکعب گاز شیرین در فازهای ۲ و ۳ پارس جنوبی شده است.
مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: علاوه بر افزایش تولید ۲۳ درصدی گاز، هم اکنون پالایشگاه دوم پارس جنوبی توان تولید روزانه ۳۷۰ تن گوگرد و ۷۲ هزار بشکه میعانات گازی را نیز دارد.
گرامیشیرازی تاکید کرد: در راستای پایداری تولید در مواردی که الزام برای خودکفایی وجود داشته است، حرکت کردهایم و در داخل برای اقلامی که به صرفه است سرمایه گذاری و برنامهریزی لازم صورت گرفته است.
انتهای پیام/ب