وی افزود: البته باید اشاره کنم که ما بر روی اقتباس خانم لیسا جمیله برجسته از قصه «کچل کفتر باز» صمد بهرنگی که توسط انتشارات کانون فکری کودکان و نوجوانان به چاپ رسیده است , تمرکز کردیم.
انصاری در خصوص استفاده از عروسک ها برای روایت داستان گفت: با توجه به سال ها تجربه فعالیت در زمینه نمایش عروسکی و شناختی که از ویژگی ها و مختصات دنیای فانتزی عروسک ها دارم , از امکانات و قابلیت های آن برای به تصویر کشیدن این قصه بهره گرفتم.
وی در خصوص حوزه تئاتر کودک بیان کرد: حوزه تئاتر کودک هم مانند دیگر حوزه ها افت و خیزهایی داشته است. ما شاهد آثار قابل تامل و ارزشمند و آثاری با جنبه سرگرمی بیشتر، بوده ایم . در مجموع فکر می کنم در این زمینه کوتاهی ها و کم لطفی هایی صورت گرفته که هنوز نتوانسته ایم تئاتر کودک را به عنوان یک ضرورت با ارزش و تأثیر گذار وارد سبد فرهنگی خانواده ها کنیم ،نهاد هایی مانند آموزش و پرورش , صداوسیما و شهرداری ها باید برنامه ریزی دقیق تر و جدی تری برای حمایت از تئاتر کودک داشته باشند.
انصاری ادامه داد: تماشای تئاتر مانند پوشاک , لباس و بهداشت و.. برای کودکان لازم است چرا که علاوه بر جنبه تفریح و سرگرمی، جنبه مهم آموزشی و فرهنگی دارد. تئاتر یکی از ضروری ترین و تأثیر گذار ترین نهاد های آموزشی و فرهنگی است که به صورت زنده و رو در رو میآموزد و نسبت به رسانه های دیگر تاثیر بیشتر، عمیق تر و ماندگار تری دارد.
کارگردان نمایش « کچل کفتر باز» درخصوص انتخاب گروه نمایشی خود بیان کرد: ترجیح می دهم با گروهی کار کنم که سابقه همکاری چندین ساله و به یک زبان مشترک و درک متقابل رسیده ایم. خوشبختانه من از این موهبت برخوردار هستم که گروه همراه, همدل و خلاقی دارم که تئاتر برای آن ها یک امر مهم و ارزشمند بوده است.
انصاری در خصوص استقبال مخاطبان از نمایش گفت: بازخورد و استقبال مخاطبان بسیار خوب و رضایت بخش بوده و خوشحال هستیم که تماشاگران با رضایت از سالن نمایش خارج می شوند.
گفتنی است نمایش «کچل کفتر باز» تا ۳۱ خرداد ماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر روی صحنه میرود.
انتهای پیام/