به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، شرکت کشت و بهرهبرداری از نیشکر در منطقه هفت تپه از توابع شهرستان شوش، کار خود را بطور رسمی از سال ۱۳۴۰ آغاز کرد، اما در سال ۱۳۵۴ بطور رسمی با نام شرکت، دارای اختیار انجام عملیات کشاورزی برای تولید نیشکر و ایجاد صنایع و فراوردههای وابسته ثبت شده است.
این شرکت در سال ۱۳۹۱ پروژه بازسازی و نوسازی تجهیزات مکانیکی با هدف افزایش تولید شکر، بر عهده شرکت نوسازی صنایع ایران قرار گرفت.
در سال ۱۳۹۷، کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق خود ۸ مرتبه تجمع کردند که برخی از این اعتراضها از طریق گروههای منافق و ضدانقلاب در داخل و خارج از کشور هدایت میشد.
آخرین مرحله تجمع و اعتراض کارگران این شرکت و شرکت فولاد اهواز، روز شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۷ در سطح شهرهای شوش و اهواز بود که با پیگیریهای نمایندگان مردم در مجلس و مسئولان مربوطه حقوق معوقه آنها پرداخت شد.
طی روزهای اخیر نیز بازهم این کارگران برای بدلیل پرداخت نشدن حقوق فروردین و اردیبهشت معترض اند و خواستار واریز حقوق خود شده اند، که در این خصوص با مدیرکل امور اقتصادی استانداری خوزستان و نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی گفتگو کردیم.
امید بن عباس، مدیرکل امور اقتصادی استانداری خوزستان در گفتگو گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، درخصوص پرداخت حقوق کارگران کارخانه نیشکر هفت تپه گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، پرداخت حقوق کارگران این کارخانه با تاخیر پرداخت خواهد شد.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه طی ماههای گذشته کارگران ۶ الی ۷ ماه حقوق معوقه داشتند، تلاش کردیم زمان پرداخت حقوق آنها را در کمترین زمان تنظیم کنیم.
بن عباس تصریح کرد: درحال حاضر حقوق فروردین و اردیبهشت ماه کارگران این کارخانه باید پرداخت شود.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری خوزستان افزود: براساس برنامه ریزیهای انجام شده، طی روزهای آتی حقوق فروردین ماه سال ۹۸ پرداخت میشود و حقوق اردیبهشت ماه هم در اولین فرصت پرداخت خواهد شد.
این مقام مسئول با اشاره به خشکسالی و سپس وقوع سیلاب و ایجاد مشکلاتی برای این کارخانه اذعان داشت: تولید کارخانه متوقف نشده و سعی ما بر این است پرداخت حقوق کارگران، طبق روال عادی و قانونی انجام شود.
سید راضی نوری، نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی در گفتگو گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: حقوق فروردین ماه سال ۹۸ کارگران شرکت کشت و نیشکر هفت تپه، باید تا ۱۵ اردیبهشت پرداخت میشد که تعویق در پرداخت ماه و با توجه به ورود به خردادماه، سبب نارضایتی آنها شده است.
وی بیان داشت: براساس مصوبه شورای عالی کار و تعاون اجتماعی و نهایی شدن تصمیم سهامدار شرکت حقوق کارگران این شرکت افزایش خواهد یافت.
به گفته نوری، این شرکت، حدود ۲ هزار و ۶۰۰ کارگر ثابت و حدود ۳ هزار کارگر فصلی دارد که به دلیل ایجاد شرایط اقتصادی ، پرداخت حقوق آنها به تعویق افتاده است.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی درخصوص خسارت سیلاب اخیر به این کارخانه تصریح کرد: ورود سیلاب به کارخانه سبب زیر آب رفتن بخشی از این مجموعه و وارد شدن خسارت به زیرساختها شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه میزان خسارت تاکنون برآروده نشده است، اذعان داشت: درخواست بازدید و برآورد خسارت سیل به ستاد مدیریت بحران استان انجام شده تا گروهی از کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان میزان خسارت را برآورد کنند.
با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، قیمتهای سرسام آور و هزینههای سنگین زندگی، پرداخت به موقع حقوق کارگران کلیه کارخانهها و سازمانها امری ضروری است.
خواسته کارگران نیشکر هفت تپه و دیگر کارخانهها و شرکتها پرداخت حقوق و مزایا به موقع است. مسئولان صدای کارگران را بشنوند.
انتهای پیام/