وی تصریح کرد: راه اندازی منطقه آزاد مشترک در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان میتواند موجب توسعه تجارت و رونق اقتصادی شود و سه کشور ایران، چین و پاکستان نفع زیادی از آن میبرند و به توسعه روابط این سه کشور منجر میشود.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار افزود: چابهار در مسیر و ریل توسعه قرار گرفته است و هم اینک بر اساس جایگاه و تأثیر گذاری بیشتر از ۱۴ هزار هکتار وسعت فعلی به ۸۰ هزار هکتار افزایش پیدا میکند.
وی بیان کرد: مجوز فرودگاه بین المللی چابهار صادر شده و بزودی اقدامات لازم برای ساخت و حل مشکلات حمل و نقل هوایی و تردد گردشگران و سرمایه گذاران مرتفع میشود.
دکتر کردی اظهار داشت: حجم سرمایه گذاری سه سال اخیر در منطقه آزاد چابهار برابر با ۱۰ سال گذشته است بطوریکه در سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان در بخشهای مختلف سرمایه گذاری شده است.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: پنج میلیارد دلار سرمایه گذاری در فولاد و ۳۰ میلیارد دلار در پتروشیمی در حال انجام است و میتوان گفت ۴۸ درصد شرکتهای خارجی مربوط به دوره پسابرجام است.
وی ادامه داد: درخواست داریم بانکهای خارجی کشورهای افغانستان و پاکستان و هند در چابهار راه اندازی تا پیوند اقتصادی برقرار شود.
کردی گفت: توسعه تعاملات بین المللی به نفع کشور است و میتواند بسیاری از مشکلات اقتصادی پیش رو را مرتفع کند.
رئیس هیأت مدیره منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: چابهار با تمام ظرفیتها و توانمندی هایش در اختیار کشور است و میتوان از این موقعیت بهترین استفاده و نفع را برد.
انتهای پیام/ع