آمریکا این آژانس را متهم به متوقف کردن تلاشها برای صلح کرده بود. پییِر کراهنبال، رئیس آژانس امداد سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) در حین بازدید از نوار غزه انتقاد جیسون گرینبلات، نماینده آمریکا را رد کرد.
وی در پاسخ به نظرات گرینبلات گفت: «من به طور قطع این داستان را که آژانس امداد سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی باعث ادامه یافتن پناهندگی فلسطینیها و افزایش آمار و تعداد آنها میشود را رد میکنم.»
کراهنبال افزود: «واقعیت وجود آژانس امداد سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی امروز این است که نشان میدهد گروهها و جامعه بین الملل برای حل سیاسی این مشکل شکست خورده است و نباید توجهات را به یک سازمان بشردوستانه منحرف کرد.»
آمریکا سال گذشته کمک سالانه خود به میران سیصد میلیون دلار به آژانس امداد سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی را قطع کرد. گرینبلات روز چهارشنبه (۱ خرداد) در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد مدعی شد مُدل آژانس امداد سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی باعث شکست مردم فلسطین شده است. وی افزود این خدمات باید به کشورهای میزبان فلسطینیها و سازمانهای غیردولتی اهدا شود (و نه به آنروا).
در پی ایجاد رژیم اسرائیل، بیش از هفتصد هزار فلسطینی در سال ۱۹۴۸ میلادی مجبور شدند سرزمینهای اشغالی را به زور ترک کنند. فرزندان این تعداد از فلسطینی ها، میلیونها نفری هستند که در سراسر خاورمیانه ساکنند. آژانس امداد سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی از طریق افراد خیر در جامعه جهانی، آموزش، بهداشت و سایر خدمات مهم را برای پناهندگان فلسطینی فراهم میکند.
انتهای پیام/