وی ادامه داد: با حمایت از این بخش و توسعه صنایع معدنی در کنار اشتغالزایی می توان چرخ اقتصاد را حرکت داد.
دبیر انجمن زغالسنگ ایران افزود: هم اکنون که نرخ در این صنعت سر و سامان یافته و رشد قیمت جهانی به وجود آمده، فرصت خوبی است تا سرمایهگذاران به این صنعت نگاه ویژهای داشته باشند.
صمدی تصریح کرد: با فراهم کردن فضا برای بخش خصوصی واقعی و ایجاد فرصت برای صادرات کم حجم به کشورهای همسایه می توان رونق را به تولید برگرداند. بازارهای کوچک میتواند خیلی از مشکلات واحدهای تولیدی ما را رفع کند. این بازارهای کوچک میتواند در کشورهای آسیای میانه، افغانستان یا عراق باشد.
وی ادامه داد: معتقدم در این شرایط ما باید دنبال بازارهای کوچک و خرد باشیم چرا که دیگر آن بازارهای بزرگ را نمیتوانیم به راحتی به دست بیاوریم و با این بازارهای کوچک میتوانیم امورات واحدهای صنعتی و تولیدی خودمان را بگذرانیم.
بیشتر بخوانید: افزایش ۱۶ درصدی استخراج زغال سنگ
وی اظهار کرد: مقررات زدایی از تولید می تواند در حوزه معدن که فعالیت آن بر مبنای داشتههای داخلی و ذاتی کشور است، برای سر و سامان دادن اقتصاد مفید باشد. اگر بخش معدن را با حوزه هایی مثل صنایع فولادی یا خودروسازی مقایسه کنیم میبینیم که در سایر بخش ها تحریمها تاثیر بسیار زیاد و عمیقی بر جای گذاشتهاند اما در حوزه معدن شرایط خیلی راحتتر نسبت به آنها بوده است.
دبیر انجمن زغالسنگ ایران ادامه داد: برای رونق تولید باید به سراغ تولیداتی برویم که بر مبنای ویژگیهای داخلی کشور، دارای پتانسیلهای لازم باشد تا با ارتقای صنعتی در داخل کشور یک تنوع صادراتی بوجود آوریم و اقتصاد را از وابستگی نفتی نجات دهیم.
انتهای پیام/