فشارخون بدانیم و اقدام کنبم/ اسدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
مشاور دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: استرس و اضطراب در ابتلا به بیماریهایی، چون فشار خون بالا موثر است.
اسدی
معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و سلامت روان وزارت بهداشت درباره
تاثیر استرس در افزایش فشار خون و مشارکت کارشناسان سلامت روان در کمپین ملی کنترل فشار خون در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از مهمترین فاکتورها و عوامل موثر در بسیاری از مشکلات جسمی مانند
فشار خون، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و حتی سرطانها استرس و اضطراب ناشی از وسایل اجتماعی اقتصادی و سیاسی است.
وی ادامه داد: یکی از راهکارها و ورشهای مناسب برای درمان بیماریهای غیر واگیر کاهش استرس در افراد است که این مسئله با کنترل استرس و اضطراب برطرف میشود.
اسدی بیان کرد: اگر افراد آموزشهای لازم را در کنترل اضطراب ببینند و سبک زندگی خود را تغییر دهند و مهارتهای مقابله و مدیریت استرس، خشم و حل مسئله را آموزش ببینند تاثیر بسیاری در کاهش استرسهای روحی میگذارند.
مشاور دفتر سلامت روان وزارت بهداشت تصریح کرد: وقتی افراد برای ساعات فراغت یا استراحت خود برنامه ریزی میکنند برنامههایی چون گشت و گذار در طبیعت و ورزش به عنوان سبک زندگی درست میتواند در کاهش استرس و اضطراب و در نتیجه ابتلا به بیماریهایی چون فشار خون بالا تاثیر گذار باشند.
رسانهها باید از پخش اخبار منفی تا حد امکان خودداری کنند
وی افزود: البته امنیت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نیز در بروز استرس و اضطراب بسیار نقش دارند و رسانهها باید از پخش اخبار منفی تا حد امکان خودداری کنند چرا که اخبار منفی به افزایش استرس و اضطراب و ابتلا به فشار خون بالا و بیماریهای قلبی عروقی نقش دارند.
اسدی تاکید کرد: بیماریهای چون دیابت و فشار خون پایههای جسمی دارند و افراد باید برای تشخیص درمان به موقع به پزشک مراجعه کنند و کنار کاهش استرس و اضطراب درمان دارویی نیز بگیرند.
مشاور دفتر سلامت روان وزارت بهداشت یادآوری کرد: تمام کارشناسان سلامت روان در مراکز جامع سلامت در کنار سایر گروههای بهداشتی حضور دارند و مداخلات لازم به کاهش استرس و اضطراب مبتلایان به فشار خون بالا کمک میکنند.
انتهای پیام/