وی با اشاره به سیاستهای حوزه تولید ماهی در استان اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامههای جهاد کشاورزی استان در حوزه تولید آبزیان و پرورش ماهی توسعه مجتمعهای پرورش ماهی در استان بوده و در این راستا اقدامات لازم درحال انجام است.
وی افزود: درحال حاضر سالانه بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ تن ماهی توسط مجتمعهای آبزیان در سطح استان تولید و عرضه میشود که باید براساس میانگین کشوری این میزان تولید در استان افزایش یابد.
مدیرشیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی با اشاره به رتبه نهم استان در تولید آبزیان در سطح کشور تصریح کرد: آذربایجان شرقی در بین استانهای غیرساحلی در زمینه پرورش ماهی و آبزیان رتبه نهم کشوری را داشته که با برنامه ریزیهای انجام شده درتلاش هستیم میزان تولید را افزایش دهیم.
جعفروند اظهارکرد: با استفاده از ظرفیتهای موجود و منابع آبی در استان میتوان زمینه توسعه شیلات درآذربایجان شرقی را افزایش داد.
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به راهاندازی بزرگترین طرح پرورش شیلات در خداآفرین اظهار کرد: بزرگترین طرح پرورش شیلات در خداآفرین و در حاشیه سد ارس ایجاد شده که زمینه تولید ۱۲۰ تن قزل آلا، ۱۲۰ تن ماهی خاویاری و پرورش پنج میلیون قطعه بچه ماهی را فراهم کرده است.
وی تصریح کرد: شهرستان مراغه نیز دارای پتانسیلهای خوبی در زمینه پرورش ماهی داشته و در این زمینه اقدامات لازم برای توسعه پرورش آبزیان انجام خواهد شد.
جعفروند ادامه داد: در حال حاضر شهرستان مراغه ۱۱.۵ درصد از تولید آبزیان استان را به خود اختصاص داده و این درحالی است که در میزان تولید آبزیان در استان از رتبه نخست به رتبه چهارم استانی افت کرده است.
وی تصریح کرد: با احداث و راه اندازی مجتمعهای جدید تولید ماهی در این شهرستان ظرفیت این شهرستان حدود یک هزارتن در سال افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام/ش