وی افزود: با توجه به آنکه دهکهای بالای جامعه به سبب دارا بودن خانه های ویلایی و بزرگ و دارای باغ از یارانه بیشتری برخوردار هستند، بنابراین حذف یارانه برق این اقشار امری ضروری است.
قره خانی با بیان اینکه حذف یارانه دهک های ثروتمند و بالای جامعه مستلزم بکارگیری برخی مقدمات است، گفت: در شورای عالی انرژی مطرح شده است که این اماکن و جایگاه ها باید توسط وزارت نیرو شناسایی شود تا با افزایش تعرفه برق پرمصرف ها، دهک های پر درآمد از یارانه کمتری برخوردار باشند.
بیشتر بخوانید: طرح اتصال شبکه برق ایران به آذربایجان و روسیه تا اروپا/برقراری مجدد ترانزیت خط دوم برق ترکمنستان به ایران از هفته آینده
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از لحاظ قانونی مشکلی در اجرای حذف برق پرمصرف ها وجود ندارد، بیان کرد: با توجه به آنکه یک دستگاه مسئول بررسی مقدمات اولیه این امر نیست، از این رو تعلل بین دستگاهی موجب شده است تا اجرای این امر به تاخیر بیفتد.
به گفته وی، با توجه به آنکه حذف برق پرمصرف ها در کاهش مصرف برق و برقراری عدالت اجتماعی تاثیر بسزایی دارد، امیدواریم که هر چه سریع تر تسریع در مقدمات این امر صورت گیرد تا یارانه برق خانوارها که مربوط به کار رفاهی و خدماتی است، حذف شود.
قره خانی با بیان اینکه اجرای طرح حذف یارانه برق پردرآمدها ارتباطی به واحدهای تولیدی ندارد، گفت: با توجه به آنکه پرداخت یارانه در کاهش قیمت تمام شده تولید تاثیر بسزایی دارد، از این رو مصرف کنندگان نهایی از نتایج این امر منتفع خواهند شد.
این مقام مسئول با تاکید بر نوسازی خطوط تولید واحدهای قدیمی بیان کرد: با توجه به آنکه نوسازی خطوط تولید قدیمی بر کاهش قیمت تمام شده تاثیر بسزایی دارد، از این رو این موضوع برای واحدهای تولیدی یک تکلیف است که باید این کار را هر چه سریع تر انجام دهند.
وی در پایان درباره اینکه آیا اجرای حذف یارانه برق پرمصرف ها و دهک های بالای جامعه تا پایان سال وجود دارد، تصریح کرد: یک بخش از اجرای حذف یارانه مربوط به قانون گذاری و بخش دیگر نظارت است که از لحاظ قانون گذاری و ریل گذاری مشکلی وجود ندارد و تنها باید نظارت های بیشتری بر اجرای این امر صورت گیرد تا روند کار تسریع شود. از این رو از مجریان ذی ربط انتظار داریم که اقدامات لازم را انجام دهند.
انتهای پیام/