سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون رئیس جمهور:

۷۳ هزار میلیارد ریال برای اشتغال روستایی کشور پرداخت شد

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: تاکنون ۷۳ هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات طرح اشتغال پایدار روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد امید، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در جریان بازدید از طرح‌های اشتغالزای شهرستان‌های استان اردبیل گفت: در مجموع ۱۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پرداخت تسهیلات طرح پایدار اشتغال روستایی اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: قرار است امسال مابقی این تسهیلات که حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی است، به طرح‌های اشتغالزای روستایی معرفی شده به بانک و به تدریج در سال جاری پرداخت شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به این که بر اساس ماده ۲۷ قانون برنامه باید سالانه در پنج هزار روستای کشور طرح آمایش سرزمینی تهیه شود، از انجام مطالعات آمایش سرزمینی در ۹ هزار روستای کشور خبر داد.

امید گفت: تلاش معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری این است که در حوزه اشتغال روستایی، تسهیلات به سمت روستا‌هایی هدایت شود که دارای آمایش سرزمینی است و پس از این، طرح‌های اشتغال نیز بر اساس مطالعات آمایش سرزمین دنبال و حمایت خواهد شد.

وی اضافه کرد: در سال جدید نیز پنج هزار روستا به طرح آمایش سرزمینی ملحق می‌شود و این طرح در روستا‌های زیر ۲۰ خانوار تا پایان برنامه ششم توسعه تهیه شده و تسهیلات اشتغال نیز با محوریت طرح آمایش پرداخت خواهد شد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به وجود پنج میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در روستا‌های کشور گفت: حدود ۵۰ درصد از این میزان با تسهیلات مسکن روستایی بازسازی شده و تعدادی هم توسط خود مردم مقاومت سازی شده و بر این اساس، نزدیک به سه میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در کشور مقاوم سازی شده است.

امید همچنین افزود: در سال جاری نیز بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی برای هر واحد مسکن روستایی برنامه مقاوم سازی دارد.

وی هدف از سفر به استان اردبیل را بررسی طرح‌های اشتغالزا در مناطق کمتر توسعه یافته و روستایی استان اردبیل و تصمیم گیری برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز به این گونه طرح‌ها اعلام کرد و ادامه داد: بر این اساس طرح‌هایی در شهرستان‌های پارس آباد، گرمی و مشگین شهر مورد بازدید قرار گرفت.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به ادامه سیاست حمایت از پروژه‌های اشتغالزا در مناطق محروم و به خصوص روستایی استان اردبیل با ارائه تسهیلات بانکی و شروع کار‌های خوب در این زمینه در سطح این استان اظهار کرد: نظام و دولت در صدد فراهم کردن بستر مهاجرت معکوس از شهر به روستا‌ها بوده و استان اردبیل در این زمینه پیشگام است و سرمایه گذاران محلی انگیزه پیدا کرده اند و دولت هم کمک می‌کند تا این پروژه‌ها به نتیجه برسد.

امید اظهار کرد: استان اردبیل منابع تسهیلات طرح پایدار اشتغال روستایی را خوب هزینه کرده و با پرداخت این تسهیلات طرح‌های خوبی شروع شده و بنا داریم که برای حمایت از اشتغال در روستا‌ها منابع بیشتری در اختیار این استان قرار دهیم.

وی، اقدامات انجام شده در زمینه تولید شیرآلات ساختمانی در شهرستان گرمی را که مورد حمایت معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری است، چشمگیر، موفقیت آمیز و کار بزرگی در سطح کشور خواند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: این معاونت پیش از این در زمینه اجرای طرح‌های اشتغالزا همراهی داشته و در شهرک‌های صنعتی منطقه نیز تسهیلاتی را برای تکمیل و توسعه طرح‌های تولید شیرآلات خانگی و ساختمانی پرداخت خواهد کرد.

امید پرداخت تسهیلات را مقدمه‌ای برای اشتغال جوانان منطقه دانست و بیان کرد: شهرستان گرمی در محرومیت شرایط خاص خودش را دارد، ولی حرکت بسیار خوب و جانداری برای اشتغال در این شهرستان شکل گرفته که مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: بنیاد مستضعفان نیز اقداماتی را در شهرستان گرمی شروع کرده و بخشی از تسهیلات ارائه شده توسط بنیاد هم توسط معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری برای کاهش سود بانکی تقبل شده است و معتقدیم که حضور بنیاد مستضعفان در منطقه در زمینه تامین زیرساخت‌ها و اشتغال می‌تواند بسیار موثر باشد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به نیاز شهرستان گرمی برای اجرای طرح‌های آبرسانی روستایی در قالب مجتمع‌های بزرگ گفت: یکی از این طرح‌های بزرگ طرح آبرسانی به بخش موران با ۶۴ روستا بود که مورد بازدید قرار گرفته و مقرر شد که بنیاد مستضعفان کمک کند تا مرحله اول این پروژه تا هفته دولت امسال به بهره برداری برسد.

انتهای پیام/ح

انجام مطالعات آمایش سرزمینی در ۹ هزار روستای کشور

برچسب ها: اشتغال ، مناطق محروم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.