سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه باسلوق خوشمزه مخصوص افطار

در این مطلب قصد داریم تا شما را با دستور تهیه باسلوق در منزل آشنا سازیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه باسلوق  در منزل آشنا سازیم.

 

مواد لازم برای باسلوق مخصوص ارومیه:
نشاسته (ترجیحا خانگی باشد) یک لیوان
آب سه لیوان
شیره انگور ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل نصف لیوان
گردو نصف لیوان


طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه:

همه مواد را داخل قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس روی شعله ملایم گاز هم می‌زنیم تا به غلظت فرنی برسد در این مرحله شعله گاز را کم می‌کنید و هم بزنید تا خوب طلایی رنگ شود و به اصطلاحی سرخ شود و یک خرده هم سفتر از فرنی بعد داخل ظرف و یا قالب مورد نظر بریزید با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.


نکاتی برای تهیه باسلوق مخصوص ارومیه:

به جای گلاب از می‌توانید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید گردو را کم یا زیاد کنید.

منبع:عصر ایران

انتهای پیام/

طرز تهیه باسلوق

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.