وی بر آسانکاری مراکز خرید گندم برای تحویل گندم کشاورزان تاکید کرد و افزود: این مراکز تا قبل از شروع خرید تضمینی کلیه مشکلات و موانع را مرتفع نمایند تا کیفیت گندم تولید شده حفظ شود.
جعفری گفت: در سال جاری ۷۰ هزار تن به ظرفیت ذخیره سازی گندم استان اضافه شده است و مجموعه تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی کلیه امکانات لازم، برای حداکثر خرید گندم مد نظر قرار دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: کلیه کشاورزان در سامانه جامع پهنه بندی ثبت نام کنند، زیرا خرید گندم بر اساس اطلاعات این سامانه انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه امسال در استان ۹۱ مرکز آماده خرید تضمینی گندم تولید شده میباشد اظهار کرد: تا اکنون ۸۳ هزارو ۷۱۸ نفر بهره بردار در سامانه جامع پهنه بندی ثبت نام کرده اند.
وی با اشاره به اینکه تجارب خرید گندم در سال قبل بسیار راهگشا خواهد بود، اضافه کرد: احیانا اگر کارخانههایی همانند کارخانههای تولید کننده خوراک دام و طیور در حجم وسیع گندم خریداری کنند، به عنوان قاچاق کالا محسوب خواهد شد و با آنها برخورد قانونی صورت خواهد گرفت؛ و سهمیه نهادههای آنها هم قطع خواهد شد.
جعفری تصریح کرد: در صورت تصویب، برای تحویل گندم سیاستهای تشویقی اعمال خواهد شد که احتمالا در قالب پرداخت هزینه حمل خواهد بود.
جعفری بر نحوه توزیع صحیح کود در استان تاکید کرد و خاطرنشان کرد: برای توزیع کود دقت کافی اعمال شود و هر کجا بصورت آزاد ارائه شود باید توسط تعزیرات به شدت برخورد شود.
وی تصریح کرد: مصرف کنندههای واقعی کود شناسایی شوند و با توجه به مقدار کود موجود در استان و نیاز مصرف کننده، حواله صادر شود تا هیچ گونه تخلفی در توزیع کود صورت نگیرد.
جعفری در خصوص شایعات پیش خریدگندم در استان هم گفت: تا اکنون هیچ گونه پیش خریدی در خصوص گندم تولیدی در استان مشاهده نشده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی یادآور شد: قیمت خرید تضمینی گندم در سال جاری ۱۷۰۰ تا ۱۷۵۰ تومان است که بانک عامل (بانک کشاورزی) در خصوص پرداخت بهای گندم اقدام خواهد کرد.
انتهای پیام/ع