سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف زنجبیل در وعده صبحانه چه فوایدی دارد؟

استفاده از زنجبیل در صبحانه برای سلامتی خواص مختلفی دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی روزانه است که گاهی می‌تواند تکراری و خسته‌کننده شود. با اضافه کردن زنجبیل می‌توانید صبحانه‌تان را به وعدهٔ هیجان‌انگیزی تبدیل کنید. البته مصرف زنجبیل در صبحانه برای سلامتی هم خواص مختلفی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

این ابرغذای پرکاربرد، دارای خواص متعددی‌ست که از درمان حالت تهوع گرفته تا درد‌های عضلانی را بهبود می‌بخشد. اما چه چیزی راجع به زنجیبل وجود دارد که آن را واقعا خاص می‌کند؟ پاسخ این است که می‌توان با آسودگی به این ابرغذا اعتماد کرد و می‌توان به‌راحتی آن را به برنامه غذایی روزانه افزود.

اگر بخواهید کمی کرهٔ پرادویه داشته باشید و یا قهوهٔ صبحگاهی‌تان را کمی مزه‌دار کنید، زنجبیل به‌راحتی صبح شما را خاص خواهد کرد. با ما همراه باشید تا ۸ روش استفاده از زنجبیل در صبحانه را به همراه خواص آن‌ها به شما معرفی کنیم.

۱. قهوهٔ صبح را کمی تند کنید

قهوه به‌عنوان منبع مهم آنتی اکسیدان در دنیا شناخته می‌شود. قهوه و زنجبیل دو عنصر قدرتمند هستند که با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند. برای دریافت ابرغذای صبح، تنها کافی است یک قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل را به فنجان قهوه‌تان اضافه کنید. حتی می‌توانید نوشیدنی معروف یمنی به نام «قیشر» را (Qishr) که از همین ترکیب تهیه می‌شود، آماده کنید. این نوشیدنی سنتی خاورمیانه‌ای نه‌تن‌ها تند و خوشمزه است، بلکه به هضم آسان‌تر نیز کمک می‌کند.

۲. چای زنجبیل برای دریافت ویتامین C

چای زنجبیل نوشیدنی محبوبی در فصل زمستان به‌حساب می‌آید. این چای نه‌تن‌ها گرم و آرامش‌بخش است، بلکه به بهبود دل‌درد نیز کمک می‌کند. یک فنجان از این چای تند در صبح می‌تواند به رفع حالت تهوع، بیماری حرکت و یا تهوع صبحگاهی بارداری کمک کند.

شما در خانه می‌توانید این چای را تهیه کنید. تنها کافی‌ست کمی زنجبیل را رنده کنید و حدود ۱۰ دقیقه در آب جوش بریزید. کمی شکر برای طعم‌دهی بهتر اضافه کنید. چای زنجبیل آماده نیز در سوپرمارکت‌ها فروخته می‌شود.

۳. مربای زنجبیل

معمولا مربا‌های متنوعی از میوه‌ها در بازار وجود دارد، اما آیا تابه‌حال مربای زنجبیل را امتحان کرده‌اید؟ شاید مربا به دلیل وجود شکر گزینهٔ سالمی به‌حساب نیاید، اما مربای زنجبیل انتخاب سالم‌تری خواهد بود. شما می‌توانید این مربا را به صورت آماده و یا در خانه تهیه کنید. مقداری مربای زنجبیل روی نان تست یا بیسکویت بسیار مطبوع خواهد بود.

کسانی که طعم کلاسیک ساندویچ مربا و کره بادام زمینی را دوست دارند نیز می‌توانند ترکیب خاص مربای زنجبیل و بادام‌زمینی را امتحان کنند.

نکته: کسانی که برای مصرف شکر محدودیت دارند، می‌توانند مقداری زنجبیل رنده‌شده را به کره اضافه کنند. احتمالا به‌زودی عاشق این ترکیب بی‌نظیر خواهید شد.

۴. جایگزینی برای شیره درخت افرا

به‌تازگی شیره ارگانیک زنجبیل به بازار آمده که انتخاب خلاقانه‌ای برای سرو پنکیک خانگی به‌حساب می‌آید. این شیره تنها از دو مادهٔ اصلی تشکیل شده، اما استفاده از آن در نوشیدنی‌ها، کیک و شیرینی، املت، پنکیک یا وافل طعم خوبی دارد.

شما می‌توانید با جوشاندن مواد اصلی به مدت ۳۰ دقیقه، این شیره را در خانه و به‌راحتی تهیه کنید. سپس مواد را از یک صافی رد کنید تا به بافت لطیف و یک‌دستی برسید.

مواد لازم برای تهیهٔ شیره زنجبیل:

۱۰۰ گرم زنجبیل پوست‌گرفته و خردشده؛

۱ پیمانه شکر؛

۱ پیمانه آب.

۵. یک کاسه گرانولا با خاصیت ضدالتهابی

یک کاسه گرانولا مملو از فیبر، همیشه یکی از راحت‌ترین انتخاب‌ها برای صبحانه به‌حساب می‌آید. اما اضافه کردن زنجبیل ادویه‌دار و معطر به این ترکیب، آن را بهتر هم می‌کند.

حدود ۲ سانتی‌متر از یک زنجبیل را رنده کنید و با عسل یا روغن نارگیل خوراکی آب‌شده ترکیب کنید. حالا این مادهٔ خوش‌طعم را به کاسهٔ صبحانه‌تان اضافه کنید. زنجبیل خاصیت ضدالتهابی دارد که برای افراد مبتلا به روماتیسم مفصلی بسیار مفید است.

۶. ترکیب زنجبیل در اسموتی

برای هیجان‌انگیزتر کردن این نوشیدنی صبحگاهی، آب زنجبیل را به مخلوط‌کن اضافه کنید. آب زنجبیل را می‌توان به روش‌های متعدد مثلا در ترکیب سس سالاد یا غذا‌های تفت‌دادنی (Stir frying) استفاده کرد. آب زنجبیل دارای خواص فراوان است؛ از بهبود سوخت‌وساز بدن گرفته تا مبارزه با باکتری‌ها. همچنین زنجبیل برای درمان درد قاعدگی و بدن درد پس از ورزش بسیار مناسب است.

اگر آب زنجبیل خالص برای شما کمی تند است، آن را به اسموتی صبحگاهی یا شیک پروتئین پس از ورزش‌تان اضافه کنید.

۷. صبحانه سریع با زنجیبل

زمان زیادی ندارید؟ می‌توانید یک صبحانهٔ سریع آماده کنید و از خواص زنجبیل بهره‌مند شوید. یک شکلات انرژی‌زا بدون گلوتن با طعم زردچوبه و زنجبیل تهیه کنید. می‌توانید از قبل با استفاده از زنجبیل لقمه‌های انرژی‌زا تهیه کنید و صبح‌هایی که زمان زیادی برای صرف صبحانه ندارید، از انرژی آن بهره‌مند شوید.

۸. اضافه کردن زنجبیل به کیک‌های صبحانه

قطعا از زنجیبل در کیک و شیرینی‌های متعددی استفاده می‌شود؛ نان، کلوچه، کیک و پای‌های زنجبیلی از جملهٔ این مواردند. اما شما هم می‌توانید در تهیهٔ شیرینی‌های خانگی از زنجبیل استفاده کنید.

زنجبیل با خواص فوق‌العاده زیادی که دارد، به آسانی می‌تواند به مهم‌ترین وعده غذایی روز یعنی صبحانه اضافه شود. با شروع روز و مصرف زنجبیل، کمک بزرگی به حفظ سلامتی‌تان خواهید کرد.

منبع: رکنا

انتهای پیام/

فواید مصرف زنجبیل در وعده صبحانه

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.