سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ملخ صحرایی به مزارع سیستان و بلوچستان نرسیده است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با وجود سطح گسترده مبارزه با ملخ صحرایی در این استان در حدود ۸۰ هزار هکتار خوشبختانه هنوز این آفت به مزارع کشاورزی نرسیده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، حیدر زورقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تاکنون ۷۹ هزار و ۵۲۰ هکتار از مراتع شهرستان‌های کنارک، فنوج، چابهار، قصرقند، نیکشهر، دلگان، ایرانشهر، سیب و سوران، خاش و سرباز این استان علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است.

وی ادامه داد: مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان از اسفند سال گذشته آغاز شده و همچنان با قوت ادامه دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۳۰ هزار و ۶۴۰ هکتار از سطح سمپاشی شده مراتع در جنوب سیستان و بلوچستان علیه ملخ پوره و ۴۸ هزار و ۸۸۰ هکتار علیه ملخ بالدار بوده است.

وی ادامه داد: شهرستان کنارک با افزون بر ۲۱ هزار هکتار در صدر مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان قرار دارد.

زورقی خاطر نشان کرد: امروز مهمترین چالش بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان مبارزه با ملخ صحرایی است به طوریکه تاکنون هزینه‌های زیادی صرف مبارزه با آن شده است.

وی بیان کرد: از همه مردم بویژه کشاورزان منطقه درخواست می‌شود نسبت به ردیابی ملخ‌های صحرایی اقدام و درصورت مشاهده سریع به این مدیریت اطلاع دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: خسارت ملخ صحرایی در حالت تهاجمی بسیار زیاد است و دسته‌های پیاده ملخ (پوره ها) و بالدار هرگونه سبزی را در سر راه خود از علوفه، غلات، صیفی گرفته تا درختان و حتی علف‌های هرز ببینند از بین می‌برند.

وی افزود: ملخ به عنوان مهم‌ترین آفات محصولات کشاورزی به شمار می‌آید و باید بموقع مهار و از بین برود.

ملخ‌های صحرایی تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف‌های هرز را می‌خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه‎ روز می‎ تواند تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز کند.

ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می‌تواند مهاجرت کند.

این نوع از ملخ‌ها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه‌های مختلف ازجمله جنگل ها، باغ‌های میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می‌برند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه نیز می‌شوند.

انتهای پیام/ع

هجوم ملخ صحرایی در سیستان وبلوچستان ادامه دارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.