سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل دفتر امور اکتشافات وزارت صنعت مطرح کرد؛

تعریف ۱۶۴ فقره پهنه اکتشافی در سال گذشته

کشاورز گفت: سال گذشته ۱۶۴ فقره پهنه اکتشافی به مساحت ۵۸۵ هزار کیلومترمربع در سطح کشور جهت اکتشاف نظامند تعریف شد.

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ اسدالله کشاورز، مدیر کل دفتر امور اکتشافات وزارت صنعت اظهار کرد: در سال گذشته ۱۶۴ فقره پهنه اکتشافی به مساحت ۵۸۵ هزار کیلومترمربع در سطح کشور جهت اکتشاف نظامند تعریف شد که ۱۳۹ مورد از آن واگذار و تعداد ۷۶ مورد تاکنون تعیین تکلیف  و منجر به شناسایی ۷۰۶ محدوده امیدبخش شده است.

کشاورز با اشاره به صدور ۵۵۳ فقره گواهی کشف صادر شده در سال ۹۷ گفت: تعداد درخواست‌های صدور پروانه اکتشاف در سال گذشته ۴۲ هزارو ۴۵۹ فقره و تعداد پروانه اکتشاف صادر شده ۱۰۳۲ فقره بوده است.

وی افزود: در این مدت همچنین محدوده‌های شن و ماسه به تعداد ۱۰ هزار فقره ساماندهی شد که در ۳ استان تکمیل نشده و تا نیمه سال جاری به اتمام می‌رسد.

کشاورز در ادامه آمار تسهیلات اکتشافی درسال گذشته را ۱۴ فقره تسهیلات با مبلغ مجموع ۱۶.۲ میلیارد ریال اعلام کرد.

وی افزود: آمار کمیسیون گواهی کشف نشان می‌دهد که در سال ۹۷ تعداد ۱۵ فقره گزارش پایان عملیات اکتشاف با ذخیره مجموع ۱۹۶ میلیون تن مورد تأیید قرار گرفته است.


بیشتر بخوانید: سعد محمدی مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران شد


مدیر کل دفتر اموراکتشافات وزارت صمت با اشاره به لزوم راه اندازی سامانه کاداستر معادن کشور گفت: ایجاد و راهبری سامانه کاداستر معادن کشور cadastre.mimt.gov.ir با هدف مکانیزه کردن و شفاف سازی مراحل اداری صدور مجوز‌های بخش معدن و سایر فرآیند‌های این بخش طراحی و در ۱۲ بهمن ماه ۱۳۹۲ در استان آذربایجان شرقی به عنوان پایلوت و در ۱۶ اسفندماه ۱۳۹۳ در کل کشور عملیاتی شد.

کشاورز ادامه داد: در این سامانه در مرحله نخست اقدام به مکانیزاسیون فرآیند‌های صدور پروانه اکتشاف و گواهی کشف و پروانه بهره برداری و زیرفرآیند‌های انتقال این مجوز‌ها کرده و در مرحله دوم نسبت به مکانیزه کردن همه زیرفرآیند‌های این بخش اقدام خواهد شد.

به گفته وی همچنین نمایش تمام محدوده‌های معدنی به صورت آنلاین برای عموم (انتشار آزاد اطلاعات) و استانداردسازی و ایجاد وحدت رویه در امور اداری سازمان‌های تابعه، کاهش تعداد مراجعه حضوری متقاضیان به سازمان‌های تابعه جهت انجام امور اداری، کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های اداری و ایجاد آمار بروز از مجوز‌های جدید صادره از ویژگی‌های این سامانه است.

مدیر کل دفتر اموراکتشافات وزارت صمت تصریح کرد: از مجموع ۷۴ فرآیند و زیرفرآیند پیش بینی شده در سامانه کاداستر معادن، تاکنون ۲۱ فرآیند اصلی عملیاتی شده و در سال جاری ۱۶ فرآیند و زیرفرآیند مورد بازنگری قرار گرفته است.

انتهای پیام/

راه اندازی سامانه کاداستر معادن کشور الزامی است

برچسب ها: اخبار اقتصادی ، صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.