وی بااشاره به رونق پرورش بوقلمون دراستان ،افزود:گوشت بوقلمون همچنین با داشتن پروتئین، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد خانوار مردم گیلان قرار بگیرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: با توجه به اینکه هر سال مصرف گوشت در ماه مبارک رمضان افزایش مییابد، امسال گوشت بوقلمون به کمک گوشت مرغ که غذای بسیار سالمی است وارد بازار شده است.
میر حجت علی اکبر نژاد با بیان اینکه ،در استان ۹ واحد پرورش بوقلمون فعال است، افزود: از این واحدهای تولید پرورش بوقلمون در سال ۱۳۹۷ حدود ۷۵۰ تن گوشت تولید شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: شهرستانهای رشت، رودبار و لاهیجان بیشترین فعالیت پرورش بوقلمون را در استان دارند.
انتهای پیام / ق