وی تاکید کرد: سرمنشا ۷۵ درصد از طلاقهای انجامگرفته در کشور اعتیاد است، همچنین ۷۰ درصد زندانیان نیز بهصورت مستقیم و یا غیرمستقیم با مواد مخدر مرتبط هستند، بخش مهمی از سرقتها و بیماریهای واگیردار نیز به اعتیاد برمیگردد.
وی اضافه کرد: پیشگیری، اولویت بلندمدت ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بوده که برای موفقیت در آن اقدامهای صرف این ستاد کافی نبوده و باید دستگاهها و نهادهای فرهنگی دیگر نیز تعامل لازم را داشته باشند.
وی با تاکید بر ظرفیت حوزههای علمیه در پیشگیری از مواد مخدر ادامه داد: حوزههای علمیه با بستر تبلیغی و جایگاه مذهبی خود میتوانند نقش ارزندهای در مساله فرهنگسازی و پیشگیری داشته باشند.
مومنی اظهار داشت: بیش از ۱۱ درصد تولید ناخالص ملی صرف موضوعهای مختلف مبارزه با مواد مخدر مثل مبارزه، پیشگیری، اقدامهای فرهنگی و ... میشود.
وی همچنین با اشاره به اقدامهای قم در ساماندهی معتادان متجاهر گفت: در این استان پارک کرامت به این منظور در دست احداث بوده و امید میرود فاز نخست آن در یک ماه آینده افتتاحشده و آماده پذیرش شود.
وی افزود: این الگو از اردوگاههای ترک اعتیاد با تعامل سپاه و بسیج در ۱۰ شهر مختلف کشور در دست اجرا بوده که ۲ مرکز تاکنون افتتاحشده و بقیه نیز تا ۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
انتهای پیام/س