وی گفت: برنامهریزی جدی برای افزایش همکاری با وزارت راه و شهرسازی در حوزه حمل و نقل و ایمنی حمل ونقل در دستور کار است و امیدواریم در آینده نزدیک به نتایج خوبی برسد.
رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با اشاره به اینکه هماهنگی بین دستگاهها برای تأمین نیازها ضروری است، گفت: یکی از نهادهای اصلی و اساسی کشور برای خروج از شرایط بحران تحریم، حوزه حمل و نقل است، گفت: این حوزه میتواند برای کشور در حوزه اقتصادی بسیار مؤثر باشد و به نوعی این حوزه پیشران اقتصاد مقاومتی در کشور است.
بیشتر بخوانید: عضویت دائم ایران در هفتادمین اجلاس شورای حمل و نقل ریلی کشورهای CIS
وی تاکید کرد: حوزه حمل و نقل سریع و ایمن و همچنین ظرفیت و پتانسیلهای حوزه هوایی و جادهای در کشور میتواند بسیار مؤثر و اطمینان بخش باشد.
اکرمی فر یادآوری کرد: این تفاهمنامه همکاری میتواند گرهگشا و همچنین زمینهساز توسعه و همکاریهای روز افزون و همچنین هوشمندسازی حوزههای حمل ونقلی در کشور باشد.
رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری افزود: هماکنون یک موضوع اساسی را در این بخش دنبال میکنیم که میتواند در حوزه شبکههای حمل و نقل و همچنین تسریع ایمنی این حوزه موفق باشد.
وی با بیان اینکه این مرکز دبیرخانه فعالیت آیپی در کشور است، در رابطه با اینترنت اشیا و پدیدهها رویکرد جدیدی در حال وقوع است که هوشمندسازی از اجزای آن به شمار میرود.کارگروه دبیرخانه در حوزه حمل ونقل و هوش مصنوعی هم در این مرکز فعال است.
رئیس مرکز همکارهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با اشاره به اینکه به هوشمندسازی، فناوری و اینترنت اشیا در تمامی بخشها توجه میکنیم گفت: همه ظرفیتهای خود را برای خدمت در این بخش به کار خواهیم گرفت.
وی بیان کرد: در حوزه قطارهای برقی مسئله مهم تأمین مالی و سرمایهگذاری در این موضوع است و ما در حوزه حمل ونقل هوایی هم مذاکرات و صحبتهایی را برای همکاری با سازمان هواپیمایی و شرکتهای هواپیمایی داشتهایم.
انتهای پیام/