دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی با اشاره به کمک ستاد زیست فناوری به شرکتهای دانش بنیان دارویی گفت: ستاد زیست فناوری معاونت علمی برای کمک به شرکتهای دانشبنیان ۵ میلیارد تومان وام ارائه داده است.
وی درباره توان شرکتهای دانشبنیان دارویی برای صادرات محصولات خود گفت: در حال حاضر داروهای تولید شده در شرکتهای دانشبنیان به ۱۰ کشور همسایه، آفریقایی و روسیه صادر میشود.
قانعی تصریح کرد: در حال حاضر ستاد زیست فناوری برنامه مخصوصی برای صرفه جویی یک میلیارد دلاری در دستور کار خود قرار داده است.
دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی ادامه داد: به دنبال این هستیم تا طی یک برنامه ۳ ساله به کمک توان داخلی میزان یک میلیارد دلار صرفه جویی داشته باشیم که البته این موضوع به کمک دولت و صندوق توسعه ملی محقق میشود.
وی ادامه داد: به دنبال این هستیم تا از صندوق توسعه ملی منابع مالی را به سمت بخش خصوصی ببریم تا بر این اساس آنها بتوانند به سوی تولید ملی حرکت کنند.
قانعی با اشاره به برنامه پیش روی ستاد زیست فناوری گفت: اگر برنامههای ما همگی محقق شود طی سه سال آینده میزان ۴ هزار میلیارد تومان صرفهجویی در ارزبری خواهیم داشت.
دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی یادآوری کرد: هیچ حوزهای همانند حوزه دارویی و زیست فناوری سودآور نیست و این موضوع بارها به اثبات رسیده است، برنامههای ستاد زیست فناوری به دولت تحویل داده شده است و ما خواهان دریافت پاسخ از سوی آنها هستیم.
انتهای پیام/
قلب خون را پمپاژ می کند
کلیه خون را تصفیه میکند
غذا از طریق روده به خون وارد می شود
ریه به خون اکسیژن می دهد
ریه از خون دی اکسید کربن می گیرد
طحال خون معیوب را تصفیه و قرطینه میکند
کبد قند و مواد مغذی را به خون وارد می کند و میگیرد
کبد مواد مضر را از خون میگیرد
مغز استخوان خون تولید می کند
رگ ها پر از خونند
بافت بدن از خون آب و غذا و هوا می گیرد
مغز از خون گلوکز می گیرد
وقتی خوشحالی در خون هورمون ترشح می شود
وقتی می خوابی هورمون خواب وارد خون می شود
وقتی عصبانی می شی در خون هورمون ترشح می شود