وی افزود: در سال ۱۳۸۹ از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری، این نهاد از طرح جامع پایتخت حذف شد و همین امر باعث ایجاد ناهمگونیهای متعددی بین طرح جامع و طرح تفصیلی شد که در حصر این نهاد، شهرداری هم استقبال کرد.
مالواجب با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیریهایی که اخیرا انجام شد، مجددا پیش نویس این نهاد مطرح شده، گفت: تغییراتی در اجرای آن ایجاد شده به طوری که در این نهاد ۳ دستگاه شورای شهر، وزارت راه و شهرسازی و شهرداری تهران حضور دارند.
معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی افزود: مشارکت آنها در پایش و راهبری طرح جامع و طرح تفصیلی بسیار مهم خواهد بود و در تحقق پذیری آن تأثیر بسیار زیادی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه در جلسات این نهاد نمایندگان هر ۳ عضو باید حضور داشته باشند، گفت: امروز سند ایجاد این نهاد به امضای هر ۳ دستگاه اجرایی رسید و نتیجه آن هدایت، راهبری و پایش طرح جامع و طرح تفصیلی خواهد بود.
بیشتر بخوانید: پیشرفت ۴۰ درصدی بازآفرینی شهری در تهران
مالواجب تصریح کرد: مستندسازی مستمر درباره تحولاتی که در شهر تهران اتفاق میفتد و همچنین ایجاد هم افزایی هر ۳ دستگاه باعث میشود که به طرحهای این نهاد آسیبی وارد نشود.
معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی یادآوری کرد: در اجرای این طرح از صاحب نظران و متخصصان در زمینههای شهرسازی و معماری استفاده خواهیم کرد و به واسطه ایجاد این نهاد دسترسی آزاد به اطلاعات از سوی شهروندان هم مطرح میشود.
وی یادآوری کرد: این نهاد دارای ۳ رکن است که رکن شورای عالی این نهاد به ریاست وزیر راه و شهرسازی است و رئیس این نهاد شهردار تهران است و از سوی دیگر کمیتههای تخصصی با حضور ۵ عضو حقیقی در کنار آن برگزار میشود.
انتهای پیام/