وی ادامه داد: این همان اتفاقی است که در قرن هفتم و هشتم باعث ظهور دانشمندان و شاعران بلندآوازهای همچون خیام در ایران شد.
معاون رئیس جمهوری گفت: توسعه باید به شکل مفهومی اتفاق افتد، مثلا پیشرفت در شهری با قدمت نیشابور که دارای قدرت فناوری نرم است باید با برنامه ریزی تبدیل به شرکتهای خلاق و قدرت اقتصادی شود.
وی افزود: مشکلات هر شهر و استان باید توسط خود اهالی آن خطه حل شود، دانشگاهها باید به همین سمت هدایت شوند و محیطی فراهم کنیم که دانش آموختگان ما به شهرها و استانهای خودشان بازگردند.
ستاری ادامه داد: آنچه میتواند برای ما ارزش افزوده ایجاد کند خلاقیت و نوآوری است که آن را در جوانانمان با اقتصاد نفتی نابود کرده ایم و اعتماد به نفس را از آنان گرفته ایم.
وی گفت: توسعه یک امر وارداتی نیست بلکه ذاتی است، از داخل جامعه به واسطه محیطهای کسب و کار صحیح، حذف بوروکراسی و ارزش دادن به کارآفرینان اتفاق میافتد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری افزود: امروز نسل جدیدی از کارآفرینان متولد شده اند که بدون استفاده از پول نفت رشد کرده اند لذا قوانین و ضوابط مزاحم در حوزه توسعه کسب و کار باید حذف و جایگاه والای کارآفرین در جامعه مشخص شود.
ستاری که امروز برای حضور در همایش علمی پژوهشی حکیم عمر خیام به نیشابور سفر کرده همچنین از مرکز رشد و فناوری و افلاک نمای نیشابور بازدید خواهد کرد.
۲۸ اردیبهشت ماه در تقویم رسمی کشور به نام روز بزرگداشت حکیم عمر خیام نیشابوری ریاضیدان، منجم و شاعر شهیر ایرانی نام گذاری شده است.
انتهای پیام/س