وی با اشاره به طرحهای عمرانی حوزه آب در همدان گفت: امسال سد خرم رود تویسرکان با فاینانس داخلی ۱۲ درصد پیشرفت کاری دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان همدان با بیان اینکه سد خرم رود با هدف تأمین آب شرب روستاها و صنایع پایین دست سد ساخته میشود، افزود: اعتبارات این سد ۱۷۵ میلیارد تومان قرارداد با بخش خصوصی و ۱۴۱ میلیارد تومان آورده دولت است.
وی تصریح کرد: در شهرستان نهاوند سد گرین ۲۲.۱ میلیون مترمکعب ظرفیت تنظیمی دارد که ۱۹.۱ میلیون مترمکعب آن برای مصارف شرب و ۳ میلیون مترمکعب آن برای مصارف صنعتی است و حدود ۲۴۰ میلیارد تومان نیز هزینه ساخت آن است.
ستوده با بیان اینکه اجرای طرح آبرسانی به شهر همدان سالانه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، خاطرنشان کرد: طرح آبرسانی در سال قبل حدود ۱۳.۵ میلیارد تومان اعتبار داشت و امسال متأسفانه در بودجه سال ۹۸ تنها حدود ۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که بسیار ناچیز است.
وی گفت: در سال جاری به کمک نمایندگان مجلس به دنبال افزایش اعتبار برای این پروژه هستیم.
وی گفت: تخصیص آب شرب این طرح برای ۱۲ شهر همدان، مریانج، جورقان، فامنین، قهاوند، بهار، صالح آباد، لالجین، مهاجران، کبودرآهنگ، گل تپه، شیرین سو و ۱۵۹ روستا و پایگاه شکاری شهید نوژه به میزان ۵۱.۵ میلیون مترمکعب در نظر گرفته شده است.
ستوده اظهار کرد: در این طرح آبرسانی آب پس از انتقال از سد وارد تصفیه خانه در اطراف لالجین شده و پس از تصفیه وارد شبکه توزیع آب خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان همدان عنوان کرد: تا کنون حدود ۲۷۰ میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده و با توجه به افزایش قیمتها و تخصیص اعتبار اندک سالانه، اعتبار لازم برای تکمیل این خط حدود ۵۰۰ میلیارد تومان است که اگر سالانه ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار تأمین شود پیش بینی آن است که تا افق ۱۴۰۲ آب شرب سد تالوار به استان همدان منتقل شود.
انتهای پیام/د.ا