به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس این مطالعه افرادی که در رژیم غذایی خود از غذاهای بیش از حد فرآوری شده استفاده میکنند، کالری بیشتری در اختیار بدن قرار میدهند، میل به پرخوری و اشتهای کاذب دارند و به همین دلیل دچار چاقی و اضافه وزن میشوند.
این مطالعه برای اولین بار است که ارتباط غذاهای بیش از حد فرآوری شده با میل به مصرف کالری بیشتر و اضافه وزن را نشان میدهد، توسط محققان موسسه ملی دیابت و بیماریهای کلیوی و گوارشی آمریکا صورت گرفته است.
غذاهای بیش از حدفرآوری شده معمولا حاوی روغن هیدروژنه، امولسیفایرها (نوعی ماده چرب برای مخلوط شدن مایعات)، طعمدهندههای شیمیایی، مواد نگهدارنده و شیرینیهای با فروکتوز بالا هستند. سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی و آماده نمونههایی از غذاهای فرآوری شده هستند.
بر اساس این مطالعه، غذاهای فرآوری شده بر عادتهای غذایی و اشتهای کاذب تاثیرگذار هستند و تمایل به مصرف کالری بیشتر را افزایش میدهند و به همین دلیل است افرادی که مدام از غذاهای آماده و فرآوری استفاده میکنند، معمولا دچار چاقی یا اضافه وزن هستند.
چاقی یک مشکل جهانی است که میلیونها نفر را تحت تاثیر قرار داده و یک عامل ریسک برای دیابت و بیماریهای قلبی محسوب میشود. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت میزان چاقی در جهان از سال ۱۹۷۵ میلادی تاکنون سه برابر شده است. نتایج این مطالعه در نشریه Cell Metabolism منتشر شده است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/