مکانیزم سرو این قهوه به این گونه است که بالای فنجان پشمک قرار دارد که به شکل ابر است و بخاری که از فنجان قهوه بیرون میآید به پشمک میخورد و بر اثر حرارت پشمک آب میشود و قطرات شکر به داخل فنجان میریزد و به این ترتیب قهوه شما شیرین خواهد شد. با مشاهده این تصاویر خواهید دید که پشمکها برای فنجان بزرگ است و بارش شکر تنها به داخل فنجان نمیریزد و اطراف و بشقاب زیر آن نیز شکری میشود پس ممکن است موقع سرو دستان شما کمی چسبنده شود.
در ادامه میتوانید تصاویری از سرو قهوه جادویی را مشاهده کنید.
انتهای پیام/