رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت بیان کرد: نزدیک به ۷۰ درصد پزشکان، افراد با تجربه ای هستند که قبلا اعمال حج خود را انجام دادند و ۳۰ درصد پزشکانی هستند که برای بار اول به سفر حج مشرف میشوند.
حلی ساز با بیان اینکه به ازای هر ۳۰۰ زائر یک پزشک انتخاب شده است، گفت: سلامت زائران بر عهده مرکز پزشکی حج و زیارت است و زائران در صورت بروز مشکل میتوانند به پزشکان کاروان خود مراجعه کنند.
وی در خصوص تهیه دارو گفت: ۸۵ درصد داروهای ارسالی پیش از عید خریداری شده و آماده ارسال است.
حلی ساز با اشاره به اینکه استطاعت جسمی ۹۵ درصد زائران مورد تایید قرار گرفته است، عنوان کرد: همچون سالهای قبل یک مرکز درمانی در مکه، و یکی هم در مدینه داریم؛ همچنین ۳ تا پلی کلینیک در مدینه و ۴ تا هم در مکه وجود خواهد داشت.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت افزود: ۱۳۱ مطب در زمان برگزاری حج نیز به زائران خدمات درمانی ارائه خواهند داد.
وی مطرح کرد: داروها و تجهیزات بر اساس تجربیات سالهای قبل انتخاب شده و از امکانات عربستان سعودی نیز استفاده خواهیم کرد.
حلی ساز به تاکید بر آنکه رعایت بهداشت فردی نقش بسیار مهمی برای سلامت زائران دارد، گفت: باتوجه به اینکه هوا نیز گرم است زائران اگر نکاتی را رعایت نکند ممکن است دچار بیماریهای واگیر دار و گرمازدگی شوند.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت تصریح کرد: افرادی که وابسته به مواد مخدر باشند، زمانی که در حج حضور پیدا کنند قطعا با مشکل مواجه خواهند شد و کشور عربستان قوانین بسیار سخت تری از کشور خودمان خواهد داشت.
حلی ساز ادامه داد: همچنین وقتی یک فرد مشکلات جدی در زمینههای روانی داشته باشد نه تنها حج خود بلکه حج سایر افراد را نیز دچار مشکل میکنند.
انتهای پیام/