وی با بیان اینکه برداشت این محصول تا تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد گفت: امسال پیش بینی میشود هشت هزار و ۳۰۰ تن زردآلو در این استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستانهای خاش، سیستان، میرجاوه و زاهدان عمده مناطق کشت زردآلوی این استان محسوب میشوند.
وی افزود: همچنین عمده زردآلوی تولیدی سیستان و بلوچستان از نوع شکرپاره، شاهرودی و ارقام محلی است.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستانهای خاش، سیستان، میرجاوه و زاهدان عمده مناطق کشت زردآلوی این استان محسوب میشوند.
وی افزود: همچنین عمده زردآلوی تولیدی سیستان و بلوچستان از نوع شکرپاره، شاهرودی و ارقام محلی است.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
انتهای پیام/گ