وی با اشاره به سند اشتغال استان گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ و برنامه توسعه ششم برای هر سال ایجاد ۲۰ هزار شغل را در نظر گرفته شده است که این تنها تکلیف ادارات و سازمانها نیست بلکه عموم مردم و جامعه نیز باید ما را در این راه یاری کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان ادامه داد: وظیفه ما اطلاع رسانی ظرفیتهای سازمانها و بخشهای استان است تا جوانان بتوانند با استفاده از ایدههای خود این ظرفیتها را فعال کنند و به کارآفرینی و اشتغالزایی بپردازند.
محمد جواد وثاق، راهبر کافه کارآفرینی همدان نیز با اشاره به وجود سه ضلع ایده، تیم و سرمایه برای کارآفرین شدن، گفت: وجود محلی برای ارتباط و شبکه سازی و تبادل و تعامل چند سویه در اکوسیستم کارآفرینی همدان خالی بود که با پیگیریهای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان و بخش خصوصی این فضای گرم و صمیمی در حال شکل گیری و رشد است.
وی به بستههای کارآفرینی ویژه دانش آموزان، دانشجویان، خانوادهها و صاحبان کسب و کار اشاره کرد و گفت: تمامی برنامههای کافه برای توسعه سبک زندگی کارآفرینانه است که بعد از ماه رمضان به اطلاع عموم خواهد رسید.
مدیریت کافه فکرکده نیز با استقبال از ایده کافه کارآفرینی همدان بیان کرد: با مذاکرات قبلی در زمینه کافه کارآفرینی، آمادگی داریم تا در کنار این مجموعه باشیم و از حضور همه افراد استقبال میکنیم.
انتهای پیام/ب