سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آثار عجیب در موزه‌های غریب

هر اثر هنری که به موزه داده می‌شود باید چیزی داشته باشد که بتواند بیننده را متوقف و این سوال را در ذهن او ایجاد کند که چه چیزی باعث شده است هنرمند چنین اثری را خلق کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موزه هنرهای زشت که در شهر ماساچوست آمریکا واقع شده است، در سال ۱۹۹۴ پس از آن که یک دلال عتیقه، نقاشی‌ای را در میان زباله‌ها یافت و آن را به دوستانش نشان داد، کار خود را شروع کرد.

در این موزه ۷۰۰ اثر هنری که «نمی‌توان بد بودن‌شان را نادیده گرفت» به نمایش گذاشته شده است. هر اثر هنری که به این موزه داده می‌شود باید چیزی داشته باشد که بتواند بیننده را متوقف و این سوال را در ذهن او ایجاد کند که چه چیزی باعث شده است هنرمند چنین اثری را خلق کند.

موزه یوفو‌ها
موزه و مرکز تحقیقات بین‌المللی یوفو در سال ۱۹۹۱ در نیومکزیکو تاسیس شد. این موزه شامل مجموعه‌ای از اشیا و اطلاعات مرتبط با حادثه‌ای است که در سال ۱۹۴۷ اتفاق افتاد؛ سقوط شیئی نقره‌ای رنگ با سرعت زیاد که خبر آن به‌عنوان پیدا شدن یک بشقاب پرنده اعلام شد. نمونه‌هایی از موجودات بیگانه، یوفوها، گزارش کالبدشکافی موجودات بیگانه، برخی از مستندات در این زمینه و مجموعه گسترده‌ای از اشیای فرازمینی از سراسر جهان در این موزه به نمایش گذاشته شده است. این مجموعه شامل بخش‌های مختلفی از جمله گالری، خانه ارواح و زمین بازی چندرسانه‌ای است.

موزه روابط شکست خورده
در موزه روابط شکست‌خورده در شهر زاگرب کرواسی، اشیای شخصی باقی مانده از عشق‌های قدیمی با توضیحات مختصری روی آن‌ها به نمایش گذاشته می‌شود. ایده ایجاد این موزه توسط یک زوج عاشق پیشه اهل کرواسی که رابطه‌شان بعد از ۴ سال به پایان رسید، عملی شد. از جمله اشیای به نمایش‌گذاشته شده در این موزه که در سال ۲۰۱۰ افتتاح شد، می‌توان به خرس‌های عروسکی روز عشاق (ولنتاین)، عکس‌های خاطره‌انگیز، اشک‌های یک زن بعد از جدایی که در یک شیشه جمع‌آوری شده یا تبری که یک مرد شکست‌خورده با آن همه وسایل خانه را خرد کرده است، اشاره کرد.

موزه توالت‌ها
این موزه که به تاریخ جهانی زه‌کشی فاضلاب اختصاص داده شده است، تاریخچه سرویس‌های بهداشتی از ۲۵۰۰ سال پیش از میلاد تا امروز را به نمایش می‌گذارد. در این مجموعه که در سال ۱۹۹۲ به منظور جلب توجه مردم هند به اهمیت سرویس بهداشتی در دهلی نو برپا شد، مطالب زیادی درباره پیشرفت فناوری سرویس‌های بهداشتی، آداب دستشویی و فرهنگ‌های اجتماعی مختلف در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد. مجموعه‌ای از توالت‌ها از بیش از ۵۰ کشور جهان، از توالت‌های طلایی امپراتور‌های رومی گرفته تا چهارپایه‌های قرون وسطی و توالت‌های مدرن امروزی در این موزه دیده می‌شود.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.