وی با بیان اینکه مازاد نیاز مصرف مردم استان از گوشت مرغ را به استانهای هم جوار و تهران فرستاده میشود، افزود: هر روز ۱۰ تن گوشت مرغ استان به تهران ارسال میشود.
نظر پور با بیان اینکه هر مرغداری استان بین ۴ تا ۵ دوره میتواند جوجه ریزی داشته باشد گفت: مصرف گوشت مرغ در استان ماهانه ۳ هزارتن است و این درحالی است که در استان ماهانه حدود ۵ هزار تن گوشت مرغ تولید میشود.
وی با اشاره به توقف صدور جواز برای ایجاد مرغداریهای جدید در کشور از سال ۱۳۹۳ به بعد افزود: سیاست کشور با توجه به تولید بیش از نیاز مردم به گوشت مرغ، به سمت تولید مرغهای سایز مناسب، بهینه سازی واحدهای موجود و تامین نهادههای تولید است.
انتهای پیام/ا