سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تمام چاه های کشارزی دشت های استان کنتور دار می شوند

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای یزد گفت: در راستای کنترل نصب صد در صدی کنتور های هوشمند بر روی چاه های کشاورزی دشت های استان و نظارت بر تحویل حجمی آب از برنامه های استان در سال جاری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، محمد مهدی جوادیان زاده، مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای یزد با ابراز خرسندی از وضعیت خوب بارش‌های استان در سال جاری گفت: میزان متوسط بارش‌های استان تا ۲۰ اردیبهشت ماه، در استان ۱۱۲ میلی متر بوده است که این رقم در سال گذشته آبی ۶۵.۹ بود و بارش‌ها ۷۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

محمد مهدی جوادیان زاده افزود: جمع کل رود خانه‌های استان ۲۸۰۰ کیلومتر است که ۷۰۰ کیلومتر آن اصلی محسوب می‌شوند و تاکنون مطالعات سراسری برروی ۵۹۱ کیلومتر از این رودخانه‌ها انجام شده و بر ۱۴۱.۳ کیلومتر از رودخانه‌ها نیز مطالعات موردی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ نقطه حادثه خیز سیلابی در رودخانه‌های استان شناسایی شده اند، ادامه داد: بیشترین نقاط حادثه خیز در منطقه اشکذر و خضرآباد است که بخش زیادی از حریم رودخانه‌ها در این مناطق مورد تعرض قرار گرفته اند و شهرستان‌های بهاباد، تفت، میبد و مهریز نیز آمار بالایی در این زمینه دارند.

جوادیان زاده حجم سیلاب‌های استان در فروردین ماه را ۲۸ میلیون متر مکعب عنوان کرد و گفت: تصرفات و ساخت و ساز‌ها در حریم رودخانه ها، برداشت غیر اصولی شن و ماسه و تخلیه نخاله‌ها از مهمترین چالش‌های رودخانه‌ های استان محسوب می‌شود.

وی پاکسازی رودخانه ها، احداث دیواره ساحلی رودخانه‌ها، تامین منابع مالی و اعتبار طرح‌های مورد نیاز و اعطای اختیار به شرکت آب منطقه‌ای یزد برای دادن هرگونه مجوز ساخت و ساز در حریم رودخانه‌ها را از ضرورت‌های ساماندهی رودخانه‌های استان ذکر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: تا کنون ۲۵ بند تغذیه مصنوعی توسط شرکت آب منطقه‌ای یزد در استان احداث شده است که میزان حجم کل مخزن این بند‌ها ۲۷.۸ میلیون متر مکعب است و نزدیک به ۱۱.۳ مترمکعب آن آبگیری شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد در خصوص اجرای طرح خاموشی چاه‌های کشاورزی اظهار داشت: خوشبختانه سه سال متوالی این طرح در تمام شهرستان‌ها اجرایی شده است که در سال ۹۷ میزان ۸۵ میلیون مترمکعب آب از این محل صرفه جویی شد و این در حالی است که میزان کل آب انتقالی به استان ۶۰ میلیون مترمکعب بوده است.

محمد مهدی جوادیان زاده در پایان، میزان صرفه جویی آب در سال ۹۵ و ۹۶ از طریق خاموشی چاه‌های کشاورزی را به ترتیب ۴۴ و ۷۵ میلیون مترمکعب عنوان کرد.

انتهای پیام/ص

تجهیز صد در صدی چاه های کشارزی دشت های استان به کنتور  هوشمند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.