به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، مسعود الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان امروز در نشست خبری به مناسبت روز جهانی ارتباطات گفت: در چند سال اخیر با همه زیرساختهای ایجاد شده در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات و شبکههای دسترسی، جهش قابل توجهی در بهره برداری از سرویسهای اطلاعاتی در استان داشتیم.
وی با اشاره به اولتیماتوم وزیر ارتباطات برای تامین زیرساختهای ایستگاههای مصوب سفر گذشته خود به استان کرمان، افزود: نهادهای مربوطه از صحبت خود کوتاه نیامدند و با مواضعی که شهرداری با این مبالغ در نظر گرفته، در دراز مدت توسعه بخش آی سی تی در استان کرمان متضرر میشود.
وی با اشاره به ظرفیت پهنای باند ورودی استان کرمان از ابتدای دولت تدبیر و امید ۴۸ و نیم برابر و پهنای باند بهره برداری شده، ۱۸۰ برابر رشد داشته است اظهار داشت: ۲ هزار و ۷۷۱ روستا را که هیچ دسترسی به شبکه اینترنت نداشتند، پوشش دادیم که اکنون از اینترنت نسل چهارم برخوردار هستند.
الهامی گفت: در یک هزار و ۴۰۴ روستا که از هیچ سیستم مخابراتی برخوردار نبودند، تجهیزات تلفن ثابت نصب شده است.
وی گفت: همه شهرهای استان کرمان و بیش از ۵۰ درصد از روستاهای استان از اینترنت ۴G برخوردار هستند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با بیان اینکه تا پایان امسال در یک هزار و ۲۸ روستا اینترنت نسل چهارم به مردم تحویل میدهیم، تصریح کرد: در ۸۰ درصد استان رومینگ برقرار و بخش زیادی از نقاط کور جادهها پوشش داده شد.
وی عنوان کرد: در سفر وزیر ارتباطات به استان کرمان در سال ۹۶ مصوبه احداث ۸۸ ایستگاه تلفن همراه (اپراتورهای همراه اول و ایرانسل) را داشتیم که ۳۲ ایستگاه فعال شده و به ۷۶ روستا سرویس میدهد که تاکنون هیچ ارتباطی نداشته اند.
وی با بیان اینکه ۸۵ دستگاه خودپرداز پست بانک در روستاها مجهز شده است و آخرین خدمات بانکداری الکترونیک را به مردم ارائه میدهند افزود: زیرساخت اصلی بخش عظیمی از سایتهای استان کرمان فیبر نوری نبوده و این مسئله به ۱۰ سال قبل برمی گردد و متاسفانه شبکه انتقال بین سایتها اکثرا رادیویی است که تحت تاثیر مسائل آب و هوایی و حوادث طبیعی و انسانی قرار دارد.
الهامی گفت: ۳۷۶ کیلومتر مجوز اجرای فیبر نوری از وزیر دریافت کرده و امیدواریم طی ماه آینده عملیات اجرایی آن توسط پیمانکار که مخابرات است، آغاز شود.
وی بیان کرد: شبکه ملی اطلاعات زیرساخت اصلی فضای مجازی است که وزارت ارتباطات باید آن را ایجاد و گسترش بدهد و در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد شبکه ملی اطلاعات در کشور ایجاد شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان بر اطلاع رسانی رسانه برای استفاده مردم از این امکانات در روستاها تاکید کرد.
انتهای پیام /ی