وی گفت: باید کارگروههای تخصصی موجود در دستگاههای مختلف با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت فعالتر شوند و کارگروههای تخصصی جدید دیگر مثل کارگروه فضای مجازی شروع به فعالیت کنند.
پورمحمدی افزود: باید طرح سپاس که همان دیدار و تجلیل از خانوادههای شهدا و ایثارگران است تداوم داشته باشد و محدود به چند خانواده که بیشتر مورد توجه قرار گرفته شده اند، نشود.
وی برساماندهی و کیفیت بخشیدن به برگزاری یادوارههای شهدا نیز تاکید کرد و اضافه کرد: باید سعی شود سخنرانان خوب به یادوارهها دعوت شود تا مراسم باشکوه و حضور حداکثری مردم باشد.
پورمحمدی ادامه داد: باید به جلوههای دیگر ایثار و شهادت مثل آزادی زندانیان غیر عمد، کمک رسانی در حوادث و بلایای طبیعی، دستگیری از نیازمندان و ایتام نیز توجه شود.
در این جلسه حاضران نکته نظرات خود را برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در استان بیان کردند که توجه به ثبت خاطرات پدران و مادران شهدا و نشر کتاب با موضوع ایثار و شهادت، توجه به وصیت نامه شهدا، لزوم وجود برنامههای جدید برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در بین قشر نوجوان و جوان و توجه به ساماندهی گلزار شهدا از جمله آنها بود.
انتهای پیام/ش