سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیش بینی برداشت ۱۶ هزار تن انبه سبز در هرمزگان

برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  هرمزگان ،مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

وی افزود: پیش بینی کرد امسال ۱۶ هزار تن انبه از باغ‌های استان برداشت شود که ۷ هزار تن آن به صورت نارس برداشت می‌شود.

مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:برداشت انبه در ۲ هزار و ۸۷۰ هکتار از باغ‌های هرمزگان انجام می‌شود.

مسعود گرگیج افزود: ۶۰ درصد محصول انبه نارس برداشت می‌شود واز آن بصورت تازه خوری، تهیه ترشی، شوری، مربا، لواشک و سس استفاده می‌شود.

وی گفت: واردات انبه‌های تجاری، پا کوتاه و مقاوم به شوری برای کشت از مهم‌ترین برنامه‌های امسال جهاد کشاورزی برای باغداران هرمزگانی است.

هرمزگان رتبه نخست را در تولید و سطح زیر کشت انبه کشور دارد.

فصل برداشت انبه تا اواسط شهریور ادامه دارد.

شهرستان‌های رودان، میناب و بندرعباس مهم‌ترین مناطق کشت انبه در استان است.

قدمت کاشت درخت انبه در میناب به ۳۰۰ سال پیش می‌رسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است.

ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است.
زمان گل دهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است.

انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ-بی و سی، کربوهیدرات‌ها، اسید‌های چرب، پروتئین‌ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است.

چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، مغز هسته آن درتهیه صابون و پوست درخت انبه در صنعت چرم سازی کاربرد دارد.

گارم زنگی، جم، چیکو، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوه‌های گرمسیری است که در هرمزگان در شهرستان‌های میناب و رودان کشت می‌شود.

انتهای پیام/ر

برداشت انبه سبزهرمزگان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.