در این مراسم از زحمات حسین قشقایی قدردانی وحجت الاسلام علی موسوی به عنوان رئیس پژوشکدهی تبلیغ مطالعات اسلامی باقرالعلوم معرفی شد.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی،رئیس حوزههای علمیه سراسرکشور در این مراسم طی سخنانی تبلیغ وپژوهش را دوموضوع مرتبط درپیوندی ناگسستنی خواند.
وی تبلیغ را مهندسی افکار جامعه دانست وافزود:پزوهش قوی نیازها ومشکلات اجتماعی را رصدمی کند که برپایهی آن تصمیمات کاربردی گرفته میشود. وی تبلیغی را اثرگذاردانست که برپایهی پژوهش شکل گرفته باشد.
مدیر حوزه های علمیه ادبیات هنری، نوشتاری وگفتاری درحوزه را نیازمندنوزایی بیان کرد و افزود:قلم روان وسخن شیوا وهنری ظرفیت تبلیغ را تاثیرگذارمی کند که پژوهشگاه باقرالعلوم میتواند دراین زمینه نقش آفرینی کند.
وی تولیدمحتوای متناسب با دنیای کنونی را نیازمند ابتکارات نوین درمراکز دانشی دانست و گفت: سوژههای روز را به منابع پیوند زدن نیازمندذوق و هوشیاری پژوهشگران است.
رئیس سازمان تبلیغات کشور هم در این مراسم پژوهش را ازمحورهای اثرگذار در تحقق تمدن بزرگ اسلامی دانست، حجت الاسلام والمسلمین قمی تحولات فرهنگی گام دوم انقلاب را نیازمند تعامل بین مراکز پزوهشی کشور خواند و افزود:درنقطه عطف انقلاب وظایف برعهدهی پژوهش است لذا دوری از موازی کاری و بهره بردن از زمان ضروری است که نیازمند تعامل و همکاری مراکز پژوهشی است.
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی ازسال۶۷به عنوان زیرمجموعه سازمان تبلیغات فعالیت خودرادر دو مرکز قم وتهران آغاز کرد، این مرکز درسه کارگروه تولیدمحتوا، تربیت اجتماعی و ارتباطات دینی بامحور تخصص گرایی و تبلیغ ارائه محتوا با مبلغان حوزوی دارد.
در این آیین همچنین ازبرخی فعالان مدارس حوزوی کشور که در سیل اخیرخدمات رسانی کردند تجلیل شد.
انتهای پیام/ش