حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: شنیدن نظرات و انتقادات مسئولان، قضات، حقوقدانان، دانشجویان و عموم مردم را یک امر ضروری میدانیم.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در ابتدای این دیدار اظهار کرد: ماه مبارک رمضان، لیالی پرفضیلی است؛ در این ضیافت الهی میزبان خداوند متعال است و مهمان همه بندگان هستند.
وی با بیان اینکه این سئوال مطرح است که خداوند متعال چگونه و با چه چیزی از بندگان خود پذیرایی میکند، گفت: ما خلائق هرگاه مهمان داشته باشیم تلاش میکنیم او را با تمام وجود گرامی داریم و حتی از دیگران قرض میکنیم تا این مهمان را گرامی بداریم؛ حال حضرت حق از بندگان خود با هرآنچه دارد پذیرایی میکند و همه عالم و هرچه در زمین و آسمان است متعلق به خداوند است.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مقام ربانی حضرت حق بهترین چیزی است که با آن در ضیافت الهی از بندگان پذیرایی میشود، گفت: انسان در این ماه با قیام و صیام و گره گشایی از زندگی دیگران، میخواهد به مقام ربانی برسد؛ که این مقام ربانی به تعبیر امام صادق (ع) حقیقت بندگی است و انسان میتواند با همه آنچه خداوند در این ماه فراهم کرده، به مقام ربانی برسد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی بیان داشت: از خداوند متعال میخواهیم که برکاتش را بر نظام مقدس ما و امت اسلامی نازل کند؛ برای همه این زمینه فراهم است به ویژه کسانی که میتوانند گرهای از کار بندگان بگشایند و باید توجه داشت که گره گشایی از کار بندگان در این ماه فضیلت بسیار بالایی دارد.
وی با اشاره به وصیت نامه امیرالمومنین علی (ع) که به مثابه درس زندگی برای بشریت است، گفت: در این وصیت نامه بر توجه به نماز و قرآن و جهاد و نیازمندان و ایتام سفارش شده است و این ویژگی تربیت دینی است یعنی دگرخواهی در پرتو خداخواهی.
رئیس قوه قضاییه افزود: خداوند به ما توفیق دهد که در این ماه هم بر معنویت خود بیفزاییم و هم برای قرب به حق، در امر رسیدگی به امور مردم به ویژه نیازمندان کوشا باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با بیان اینکه قرب به پروردگار برای خدمتگزاران مردم، مضاعف است، گفت: یک وقت، نوع نیاز مردم، نیاز مادی است و در مقطعی دیگر نیاز به اجرای عدالت بیش از پیش مطرح است و یک وقت نیز نیاز به یک حکم الهی است.
وی در ادامه با طرح این سئوال که دانشجوی سیاسی و طلبه سیاسی به چه کسی اطلاق میشود، اظهار کرد: دانشجوی سیاسی صرفا به آن فردی که عضو یک حزب یا جریان سیاسی باشد اطلاق نمیشود، ما دانشجوی سیاسی را کسی میدانیم که جامعه را بشناسد و نیاز جامعه را درک کند و متناسب با نیازهای جامعه به ایفای نقش بپردازد.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با بیان اینکه شهدا و ایثارگران ما کسانی بودند که جامعه را شناختند و نیازهای آن را درک کردند و متناسب با آن نیازها به ایفای نقش پرداختند، گفت: روشنفکران حقیقی جامعه ما شهدا و ایثارگران هستند. زندگی این بزرگواران پیش روی ما است باید ببنیم که این شهدای عالیقدر چطور نیازهای جامعه را شناختند و بر مبنای آنها به ایفای نقش پرداختند.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: بر همین اساس هر یک از آحاد جامعه چنانچه نیازهای جامعه را درک کند و با توجه به جایگاهش به ایفای نقش بپردازد، در مسیر پیشتازی و بصیرت قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه ما در ابتدای مسئولیت خطیر دستگاه قضایی شنیدن نظرات و انتقادات مسئولان و قضات و حقوقدانان و صاحب نظران و دانشجویان و عموم مردم را یک امر ضروری میدانیم گفت: دانشجویان عزیز جامعه ما جزو نخبگان هستند و حفظ عدالت خواهی و حق خواهی و حس شکل دادن به یک جامعه با کمترین آسیب ها، در وجودشان موج میزند؛ لذا یکی از برنامههایی که در ابتدای کار به نظر میرسید باید داشته باشیم برگزاری نشست صمیمانه با دانشجویانی با دیدگاههای سیاسی مختلف، اما وجه مشترکِ دغدغه مندی اصلاح امور است.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: وجه مشترک همه ما این است که میخواهیم جامعهای مبتنی بر ارزشهای الهی داشته باشیم که در آن بسیاری از فسادها و کجیها نباشد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: برای نیل به این منظور علاوه بر مسئولیتهای مسئولان در قوای مختلف، نقش آفرینی همه آحاد جامعه میتواند موثر باشد.
وی با بیان اینکه گام اول انقلاب با خون شهدا و مجاهدات ایثارگران و هدایتهای امام و رهبری طی شده است، بیان داشت: گام دوم، گام آزمون و خطا نیست باید بر مبنای تجارب چهل سال گذشته یک حرکت تحولی صورت گیرد لذا ما هم در این دوره عنوان حرکت کاری خود در قوه قضاییه را به تعبیر مقام معظم رهبری و با پیشنهاد خودمان یک دوران تحولی نامیدیم که در آن تحول در همه عرصهها ضروری است.
رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: برای ایجاد این تحول به همفکری همه نخبگان و همه آحاد جامعه نیازمندیم و حتما نظرات دانشجویان گرامی در طی کردن این مسیر کمک خواهد کرد؛ نگاه ما نگاه امام محمدباقر( ع) است که میفرماید بهترین فرد را کسی میدانیم که کاستیها را بنمایاند.
این دیدار هم اکنون در حال برگزاری است و دانشجویان در حال مطرح کردن نقطه نظرات خود هستند.
انتهای پیام/
جناب قاضی القضات چه کسی در این مورد پاسخگو است و باید جواب افکار عمومی و نخبگان و کسانی که حقشان ضایع سده است باید بدهد؟؟؟؟
استخدام بدون آزمون باعث خانوادگی شدن ادارات دولتی شده است یعنی مدیران ارشد فقط فک و فامیل خود را استخدام می کنند و حق فرصت برابر برای استخدام را از بین بده اند و عدالت و قسط قربانی این افراد شده که خود نیز اکثرا با رانت و سفارش استخدام سده اند
جناب آقایی رییس بفرمائید افرادی که پارتی ندارند جه گناهی کرده ان. که باید مافیای زالو صفت حق آنها را بخورند ؟؟؟؟؟!!!!
جناب آقای رییسی آیا افرادی که پارتی ندارند ایرانی نیستند ؟؟؟؟؟ اگر هستند جر فرصت برابر برای استخدام ندارند ؟؟؟؟
جناب رییس جر باید مدیران ارشد بدون برگذاری آزمون استخدام حق جذب نیرو را دارا هستند تا حق افراد بی پارتی را ضایع کنند
جناب آقای رییس دیوان عدالت فلسفه وجودیش چیست؟؟؟؟
اگر فلسفه وجودی آن ایجاد عدالت و جاری و ساری نمودن عدالت در تمامی امور اداری و از بین بردن ظلم و تبعیض است ، پس جر کارمندان رانتی و سفارشی را اخراج نمی کند ؟؟؟ آ
کارمندان رانتی و سفارشی بلای جان کارمندان قانونی و مردم شده اند و دیوان عدالت فعلا در مورد استخدام رانتی و سفارشی آنها که ناعادلانه بوده و حق افراد مستعد و محق استخدام را خورده و ضایع کرده اند ورود نکرده و این کارمندان چون با روند معیوب استخدام شده اند و با همان روند نیز پله های طریق را بدون داشتن کمترین استحقاق طی می کنند و جز خسران زیان برای ما کارمندان قانونی نیستند چرا که داخل ادارات حق ما را ضایع می کنند و پست های که حق ماست را اشغال می کنند و خارج از اداره و در جامعه حق کسانی که می توانستند در یک آزمون عادلانه این کارمندان سفارشی و رانتی را جا بگذارند و جذب شوند را خورده اند و برای مملکت و مردم نیز جون استعدادی ندارند و کار درستی نمی توانند انجام دهند جز ضرر و زیان نیستند
پس لطف کنید در این مورد ورود کنید و شر این کارمندان رانتی را از سر ادارات و مردم بمنید
روستا بیدزرد علیا در بیست کبلومتری شیراز در فصل گرما از همین الان مشکل اب شرب دارد که فقط باساخت یک مخزن بتنی اب مشکل عده زیادی از مردم حل میشود.اما کسی پیگیر مشکل مردم نیست فقط سه ساله میگن بودجه نیست.کاشکی دستگاه محترم قضایی پیگیری کند تا مشکل روستا حل شود حداقل دراین ماه مبارک مردم خوشحال شوند.
صد سال بدی کردی و دیدی ثمرش را
خوبی چه بدی داشت که یک بار نکردی