وی با اشاره به اینکه کالاهای صادراتی در این محوطه تجمیع و پس از تکمیل شدن به محوطه بندر و اسکلهها جهت بارگیری انتقال مییابد، گفت: کالاهای صادراتی در این محوطه بستهبندی و یکپارچهسازی شده تا بتوان خطرهایی که به کالاها در هنگام انبار کردن، حمل و نقل و توزیع وارد میشود را به حداقل رساند.
محمدحسینی با بیان اینکه اداره کل گمرک شهید باهنر نیز در این بندر مستقر است، خاطرنشان کرد: کامیونهای تانکر حامل گاز صادراتی به این محوطه هدایت خواهند شد که کاهش ترافیک دروازههای ورودی و افزایش ایمنی در بندر را به دنبال خواهد داشت.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر با اشاره به استقرار باسکول، ساختمان اداری و سایر تأسیسات لازم در این محوطه، تصریح کرد: تا پیش از این شش انبار به مساحت ۲۳ هزار متر مربع و ۸۰ هزار مترمربع محوطه باراندازی کالای عمومی و روباز وجود داشت که با اضافه شدن محوطه ۲۰ هزار متر مربعی، مساحت بندر به ۳۷۸ هزار مترمربع افزایش یافت.
بندرشهید باهنر بندرعباس از بنادر قدیمی و چند منظوره استان هرمزگان و یکی از کانونهای مهم صادراتی و ترانزیتی جنوب کشور است؛ بندری با ظرفیت سالانه ۲.۵ میلیون تن که از امکان پهلوگیری کشتیهایی با ظرفیت ۴۰ هزار تن و آبخور ۱۱.۵ متر برخوردار است.
برخورداری از ۱۲ پ ست اسکله، دسترسی به آبهای آزاد، نزدیکی به کشورهای حاشیه خلیج فارس، اتصال به کریدور شمال- جنوب از طریق شبکه بینالمللی جادهای و همچنین آبخور مناسب برای پهلوگیری انواع شناورها، این بندر را به یک پایگاه تجاری راهبردی و تأثیرگذار در منطقه تبدیل کرده است.
گفتنی است، بندر شهید باهنر از پایانههای دریایی مناسب در راهگذر ترانزیت منطقه برای ترکیه، روسیه، آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان و عراق است.
انتهای پیام/ب