وی، نگاه عمومی مدیران شهرداری را به سمت سالم سازی و دوری از رانت توصیف کرد و گفت: از امسال میزان رضایتمندی مردم در انتصاب و جابجایی مدیران شهرداری تاثیر خواهد داشت و نظر مردم را ملاک عمل خود قرار خواهیم داد.
اسکندرپور تاکید کرد که شهرداری شیراز با وجود تنگناهای مالی در سال ۹۷، کمترین میزان تغییر باغچه و فضای سبز را در طول چهل سال گذشته داشته است که به این موضوع افتخار میکنیم.
وی بر حفظ منافع شهر و حقوق شهروندان تاکید کرد و افزود: با سرمایه گذاری در شهر موافق، اما با رانت مخالفیم و شخصا حاضر نیستم سندی را امضا کنم که رانتی برای یک مجموعه به ارمغان بیاورد.
شهردار شیراز سرمایه اجتماعی نظام را اعتماد مردم دانست و گفت: در مجموعه شهرداری تلاش داریم که این سرمایه اجتماعی را بهبود ببخشیم.
اسکندرپور با اشاره به موضوع سیل شیراز در ابتدای سال جاری گفت: مجموعه شهرداری در جریان سیل با تمام توان انرژی گذاشت و تلاش بسیاری کرد که آثار سیل را در همان روزهای اول از سیمای شهر پاک کند تا شهر به حالت عادی خود برگردد.
وی بیان کرد: اگر محله سعدی دچار بحران بیشتری در جریان سیل شد به این دلیل بود که اشکالات محله سعدی، ساختاری بوده و مربوط به سیل نیست. در شهرک سعدی فقط ۳۰ درصد از ساخت و سازها پروانه دارند و ۷۰ درصد از ساخت و سازها فاقد پروانه است. ضمن اینکه در این محله با دو مشکل شهرسازی و فنی مواجه هستیم. به صورتی که در اغلب ساخت و سازها این محله اصول فنی رعایت نشده است.
شهردار شیراز همچنین گفت: در جریان سیل اخیر و با برخی اظهار نظرهای زود هنگام و غیر کارشناسی خسارت معنوی بسیاری بر شهرداری شیراز وارد شد، اما من به عنوان شهردار شیراز ترجیح دادم در دو هفته اول اظهار نظری نداشته باشم و به جای اظهار نظر غیر کارشناسی با کار و تلاش شهرمان و زندگی مردم خسارت دیده را به حالت اول برگردانیم.
انتهای پیام/م