سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درگفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

حضرت خدیجه (س) هر چه داشت، برای اسلام داد

شاید دیگر تاریخ، بانویی به با وفایی حضرت خدیجه کبری (س) به خود نبیند.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، بار‌ها از کسانی که چند پیراهن بیش از ما پاره کرده اند، شنیده ایم که پشت هر مردم موفق، یک زن موفق است. زنی که در سختی و آسایش، یاور شوهرش باشد و نقش مشاور، دوست و یاور را برای فرد بازی کند. تاریخ نمونه این نوع از زنان را خدیجه کبری (س) معرفی می‌کند. خدیجه‌ای که در اوج ثروت و جایگاه اجتماعی آن زمان، با رسول خدایی ازدواج کرد که از مال دنیا چیزی نداشت. زمانی که تحریم کفار مکه در شعب ابی طالب به اوج خود رسیده و مسلمانان حتی نانی برای خوردن نداشتند، خدیجه از تمام ثروتش گذشت تا نور اسلام خاموش نشود. به راستی که او زنی تکرار نشدنی است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد صادق کفیل سخنران و کارشناس امور دینی در این باره به خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بانویی که ۲۵ سال با پیامبر اگرم (ص) زندگی کرد و به تعبیر خاتم الانبیاء (ص)، زمانی که هیچکس به ایشان توجه نگرده، یاور و همدم نبی خاتم (ص) بود، حضرت خدیجه (س) است. حضرت خدیجه (س) فقط برای پیامبر (ص) سرمایه ندادند. مشهور است که مادر حضرت زهرا (س) هر چه داشت، در راه اسلام داد، اما آنچه درست است این است که ایشان هم پشتوانه مالی و هم پشتوانه روحی برای رسول خدا (ص) بودند.

وی افزود: ایشان آرامش نبی خاتم (ص) بودند. وجود نورانی رسول خدا (ص) همیشه از خدیجه (س) یاد می‌کردند جالب است که وقتی حضرت خدیجه (س) از دنیا می‌رفتند، آخرین سخنشان به رسول اکرم (ص) این بود که من در حق شما کوتاهی کردم و آنچه شایسته شما بود انجام ندادم. به حضرت محمد (ص) گفتند، از من در گذر. این بانو خطاب به رسول اکرم (ص) گفتند آن لباسی که در زمان وحی به تن می‌کردید، آن را کفن من قرار دهید. الگو گیری از حضرت خدیجه (ص) گام برداشتن در راه دین است. خدیجه هر چه داشت برای دین داد. هر چه داشت برای رشد اسلام قرار داد. ما برای دین چه کردیم؟ ما چه گامی بر داشتیم؟

دانلود

انتهای پیام/

در زمان تنهایی پیامبر (ص)، تنها یاور ایشان خدیجه (س) بود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.