وی افزود: مشمولان غایب متاهلی که خود را معرفی کنند، در صورت امکان در استان یا شهرستان محل سکونت همسرشان به کارگیری می شوند،همچنین در صورت امکان مشمولان مجرد نیز تا شعاع 300 کیلومتری محل سکونتشان سازماندهی می شوند.
معاون احضار و اعزام سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: مشمولان غایبی که وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند برابر مواد 58 و 62 قانون خدمت وظیفه عمومی با تشدید محدودیت ها و محرومیتهای اجتماعی، عدم برخورداری از هرگونه تسهیلات دولتی و اشتغال در سازمان ها و کارگاه های دولتی و خصوصی مواجه می شوند.
سرهنگ حمیدزاده خاطرنشان کرد: براساس ماده 10 قانون وظیفه عمومی هرگونه استفاده از تسهیلات دولتی مانند:دریافت وام،کسب پروانه کار،کاندید شدن برای انتخابات مجلس شورای اسلامی،استخدام به هرصورت (رسمی،پیمانی،قراردادی،روزمزد) به شرط تعیین تکلیف وضعیت خدمتی مشمولان است.
وی گفت: در صورت به کارگیری مشمولان غایب توسط کارفرمایان، کارخانجات،کارگاه ها،شرکت ها،آموزشگاه ها،بنگاه ها،مغازه ها،تعمیرگاه های دولتی و خصوصی برابر ماده 63 قانون خدمت وظیفه عمومی با آنان برخورد و برابر ماده 63 مکرر همین قانون،برای اعمال مجازات تعیین شده به دستگاه های قضایی معرفی می شوند.
انتهای پیام/