وی ادامه داد: مراکز آموزشی یکی از با ارزشترین مکانهای فرهنگی و در نتیجه حفظ این فضاها برای ما ارزشمند است، همچنین پرورش نسل جوان در فضاهای آموزشی امکان پذیر خواهد بود.
موسوی بیان کرد: استان تهران علی رغم تصویری که به عنوان استانی توسعه یافته شکل گرفته است، فقط پوسته است وقتی در بطن میرویم مشکلاتی را می بینیم که حتی در مناطق مرزی نیست.
وی با اشاره به اینکه هر سال ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت استان تهران اضافه میشود، گفت: امکانات متناسب با این افزایش جمعیت نیست و معمولا جمعیت در حاشیه شهر مستقر میشود بنابراین در شهرستانها و حاشیه شهرها خدمات رسانی سخت میشود و باید به این آمار مهاجرت از کشورهای اطراف را هم بیفزاییم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با ضرورت توجه ویژه به شهرستانهای تهران اظهار کرد: در مجلس دهم رفع مشکلات آموزش و پرورش در اولویت قرار گرفت و اخیرا هم در بررسی مالیات بر ارزش افزوده رقم قابل توجه از عایدی ارزش افزوده به بازسازی و نوسازی مدارس اختصاص یافت.
مدیدی با اشاره به اینکه اعتبارات ارزش افزوده نقد است، گفت: رقم آن قابل توجه بوده است و اگر در صحن تصویب شود، برای آموزش و پرورش کمک کننده خواهد بود.
همچنینی محمد صیدلو مدیر آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در ادامه مراسم با اشاره به مشکلات آموزش و پرورش اظهار کرد: امیدوارم به زودی به اندازه ظرفیت موجود پذیرش دانش آموزان را داشته باشیم.
وی ادامه داد: ۶ میلیارد تومان به سرویس مدارس بدهکاریم، ۶ میلیارد حق الزحمه همکاران باقی مانده است، همچنین هشت هزار همکار و نیروی انسانی و برای اول مهر و ۱۰ هزار کلاس درس کم داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: از نمایندگان میخواهیم غیر از فشار به وزیر و وزارتخانه حال آموزش و پرورش خوب شود و امیدواریم با کمک نمایندگان حال آموزش و پرورش خوب شود.
انتهای پیام/