وی درهمین راستا ادامه داد: طی سالهای اخیر تلاش کردیم با آماده سازی این زیرساختها و استقرار سامانههای هوشمند به سمت و سوی شهرداری الکترونیکی حرکت کنیم.
اکبرزاده در این جلسه علنی شورای شهر که به بررسی ارتقای سیستم شهرسازی شهرداری پرداخته شد، افزود: با استقرار و توسعه سامانه شهرداری الکترونیکی، ساختاری متفاوت و پیشرفته و با رویکرد ایجاد شهر هوشمند در قالب دو منطقه شهری، شاهد ارتقای سیستم یکپارچه شهرسازی، نوسازی، درآمد و اصناف سرای ۸، دبیرخانه ماده ۱۰۰، سامانه الکترونیکی شهروندان (Esup)، خودکار سازی ضابطه و درآمد همچنین ایجاد شهرنما خواهیم بود.
شهردار خوی با اشاره به این که سامانههای شهرداری الکترونیکی بر اساس ماده ۴۶ قانون توسعه برنامه ششم صورت میگیرد اضافه کرد: ارائه کلیه خدمات برای شهروندان با الکترونیکی شدن امور مربوط به عواضها و پرداختیهای مختلف، ارائه کلیه ضوابط طرح تفصیلی از قبیل نوع کاربری ملک، میزان عقب نشینی، سطح اشغال، سطح تراکم، عوارضهای مربوط به ملک همچون عوارض ساختمانی، عوارض پسماند، عوارض نوسازی از طریق سامانه الکترونیکی شهروندان (Esup)، برای کاهش مراجعات شهروندان به شهرداری با این سامانهها میسر میگردد.
اکبرزاده همچنین تصریح کرد: شفاف سازی اطلاعات، هوشمند سازی کلیه محاسبات و پرداختیها در بخشهای مختلف مربوط به خدمات شهرداری نیز با استقرار سامانه هوشمند شهرداری صورت میپذیرد.
وی همچنین گفت: یکی از سامانههای مهم این سیستم هوشمند سامانه شهرنما میباشد که عکسبرداری ۳ بعدی از تمامی معابر و املاک سطح شهر بصورت پانوراما در قالب شهرنما و دسترسی آن برای شهروندان است که از اهداف این سامانه نیز میتوان به راه اندازی سیستم گردشگری مجازی خوی، استفاده از این سیستم در مدیریت بحران و بازدید از وضعیت ظاهری معابر و املاک شهر اشاره کرد.
شهردار خوی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: حذف سیستم کاغذی و انتقال تمامی مراحل ارائه خدمات برای شهروندان با امضای الکترونیکی و استقرار سیستم PAPERLESS از مزایای سامانههای هوشمند شهرداری خواهد بود.
انتهای پیام/ف