سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حاتمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

طلاق و اعتیاد ثمره جولان در فضای مجازی/ برخورد با روانشناس نما‌ها به کمک پلیس فتا

رئیس سازمان نظام روانشناسی گفت: طلاق، اعتیاد، افسردگی، استرس و اضطراب آسیب‌های اجتماعی ناشی از فضای مجازی است.

حاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به منظور برخورد با صفحات نامعتبر روانشناسی در فضای مجازی بخشی در سازمان نظام روانشناس ایجاد خواهیم کرد تا بر عملکرد صفحه‌های مجازی در حوزه روانشناسی نظارت کند.

وی ادامه داد: برخی افراد در فضای مجازی در زمینه روانشناسی فعالیت می‌کنند در حالیکه روانشناس نیستند و ما این افراد را به پلیس فتا و قوه قضائیه معرفی می‌کنیم برخی افراد نیز روانشناس هستند و در حوزه روانشناسی فعالیت می‌کنند که سازمان نظام روانشناسی برای فعالیت در فضای مجازی به آنها مجوز می دهد.

تبلیغات روانشناسی باید با مجوز سازمان نظام روانشناسی باشد

حاتمی اظهار کرد: هر رسانه پایگاه خبری صفحه مجازی که بخواهد در حوزه روانشناسی فعالیت کند باید از سازمان نظام روانشناسی مجوز بگیرد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی گفت: تبلیغات روانشناسی باید با مجوز سازمان نظام روانشناسی باشد و  تحت نظارت فعالیت انجام شود.

وی بیان کرد: فضای مجازی برخی آسیب‌های اجتماعی، چون طلاق، اعتیاد، افسردگی و اضطراب را افزایش داده است که ما باید تلاش کنیم این آسیب‌ها را برطرف و فضای مجازی را به فرصت تبدیل کنیم.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
الاحقر
۱۹:۴۶ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
به نام خدا
موضوع: درخواست نظارت و کنترل فضای مجازی
سلام علیکم
امام خامنه‌ای در ۱۷ اسفند ماه ۱۳۹۰طی حکمی اعلام فرمودند که گسترش فزاینده ی فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکه‌ی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایه‌گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامه‌ریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیب‌های ناشی از آن اقتضا می کند که نقطه‌ی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آید. به این مناسبت دستور تشکیل شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور را صادر فرموده و اعضای حقوقی آن را رئیس جمهور(رئیس شورای عالی)، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه ی قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تعیین نمودند. هم چنین از این شورا خواستند تا مرکزی به نام مرکز ملّی فضای مجازی کشور جهت اشراف کامل و به روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیم‌گیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه کشور با این موضوع از حیث سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح ایجاد نماید و کلیه دستگاههای کشور را موظف به همکاری همه جانبه با این مرکز نمودند.