وی افزود: با توجه به اهمیت مبارزه با این آفت خطرناک، اعتبار جدید ریالی که حداقل نیاز اعتباری لازم برای اجرای عملیات مقابله با ملخ صحرایی است با فوریت تخصیص یابد.
موسوی با بیان این که در فاز نخست، وزارت جهاد کشاورزی ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای پشتیبانی از عملیات مقابله با آفت صحرایی از وزارت کشور در خواست کرده بود، افزود: از این مبلغ درخواستی با یکصد میلیارد ریال آن موافقت شد که از طریق سازمان برنامه و بودجه در دستور کار دولت قرار گرفت و به تصویب هیات وزیران رسید و امیدواریم به سرعت این مبلغ تخصیص داده شود.
بیشتر بخوانید: سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی از ۸۳ هزار هکتار فراتر رفت/ مشکلی برای مبارزه با آفت ملخ نداریم
وی ادامه داد: بنا به گزارشات سازمان فائو، گسترش شیوع آفت ملخ صحرایی را در هشت استان کشور داریم و از این رو نیاز به حمایت اعتباری خاص برای مقابله با این آفت و جلوگیری از خسارات به اراضی زراعی، باغی و منابع طبیعی است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی با اشاره به اینکه تمام ظرفیت ها، امکانات و توان نرم افزاری و سخت افزاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات کشور برای مقابله با ملخ صحرایی بکار گرفته شده است،تصریح کرد: نزدیک به ۵۰۰ دستگاه ماشین سمپاش، ۱۰ فروند هواپیما و حدود یک هزار کارشناس و نیروی عملیاتی در عملیات مقابله با آفت ملخ صحرایی در هشت استان کشور شامل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان، بوشهر، خوزستان، جنوب فارس و بخشی از خراسان جنوبی و کهکیلویه و بویر احمد مشارکت دارند.
موسوی در پایان از نیاز اعتباری جدید به مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال برای ادامه مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان های کشور خبر داد.
انتهای پیام/