سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالانه هفت هزار و ۵۰۰ تن قارچ خوراکی

سالانه هفت هزار و ۵۰۰ تن قارچ خوراکی در چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ابراهیم شیرانی مدیر امور باغبانی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تن قارچ خوراکی در این استان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی افزود: این میزان قارچ، در ۳۲ واحد صنعتی و ۱۵۰ واحد خانگی تولید قارچ در استان به تولید می رسد.

شیرانی قارچ خوراکی دکمه‌ای را از مهمترین محصولات تولیدی در این استان بیان و اضافه کرد: قارچ‌های تولیدی چهارمحال و بختیاری به استان‌های خوزستان، اصفهان، فارس و تهران ارسال می‌شود.

به گفته وی: روستای قلعه ممکا به عنوان دهکده پرورش قارچ کشور، از مهم‌ترین مراکز تولید قارچ در استان چهارمحال و بختیاری می ‌باشد.

انتهای پیام/خ

فعالیت ۳۲ واحد صنعتی و ۱۵۰ واحد خانگی تولید قارچ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.