وی اظهار داشت: حفظ و تقویت اشتغال موجود و همچنین ارتقای توان تولید کارخانهها و صنایع با اتخاذ راهکارهای مناسب از دیگر اولویتهای دولت در سال رونق تولید است.
به گفته این مسئول، دولت از همه ظرفیتهای خود برای برنامه ریزی و تصمیم گیری در زمینه رونق تولید در سالجاری بهره میگیرد و مسئولان استانی از جمله استانداران نیز مکلف به اجرای این برنامهها هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور گفت: در نشستهایی که با موضوع رونق تولید در پایتخت برگزار میشود، همه وزارتخانهها مکلف هستند که با استفاده از تمام ظرفیتهای موجود نسبت به حل مشکلات تولیدکنندگان تلاش کنند.
دین پرست، با قدردانی از تلاش مسئولان استان مرکزی و اهتمام آنان برای رفع مشکلات حوزه صنایع و تولیدات، اظهار داشت: در این استان نیز تاکنون مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی برطرف شده و واحدهای نیمه تعطیل و غیرفعال زیادی هم به چرخه تولید بازگشته اند.
وی ادامه داد: ستاد تسهیلات رفع موانع تولید استان مرکزی با اختیارات کامل برای رفع مشکلات بخش صنایع از قبیل امور مالیاتی، تامین اجتماعی، کمبود نقدینگی و بدهیهای به دستگاههای خدمات رسان گامهای موثری برداشته است.
معاون وزیر کشور همراه با استاندار مرکزی، فرماندار ساوه، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و جمعی از مدیران کل استان از ۲ شرکت مقره سازی و مجموعه نورد و لوله صفا بازدید کرد.
نشست ستاد تسهیل رفع موانع تولید در فرمانداری نیز با حضور این مسئولان و مشارکت شماری از مدیران واحدهای صنعتی در محل فرمانداری ساوه نیز برگزار شد.
شهرستان ساوه با بهره مندی از افزون بر ۵۰۰ واحد صنعتی و تولیدی و داشتن بزرگترین شهر صنعتی کشور (کاوه) از قطبهای تولیدی کشور محسوب میشود.
انتهای پیام/م